Luteet kuolevat lämmössä

Lämpötorjunnan tehokkuus on aivan omaa luokkaansa verrattuna vaarallisiin myrkkyihin. Menetelmällämme tuhoamme luteet ja niiden munat yhdessä päivässä. Ja mikä parasta, täysin ilman myrkkyjä! Huoneilma nostetaan yli +60c asteiseksi noin 2-4 tunniksi, jolloin huoneesta kuolevat luteiden kaikki kehitysasteet, myös luteiden munat. Myrkytys ei tehoa luteiden muniin, joten myrkytyskäsittelyjä vaaditaan useita. Lämpötorjuntaa käyttämällä et joudu hävittämään huonekalujasi ja tekstiileitäsi toisin kuin myrkytysmenetelmää käyttäessä. Näin säästät huomattavasti rahaa!

Lämpökäsittely on luontoystävällinen eikä tuota ollenkaan myrkkyjä huoneilmaan. Ihmiset sekä lemmikkieläimet voivat huoletta oleskella lämpökäsitellyssä tilassa jo saman päivän aikana.

Lämpötorjunta on erittäin turvallinen ja luotoystävällinen menetelmä kun taas myrkytys voi aiheuttaa terveysriskejä pikkulapsille, allergisille, astmaatikoille sekä kotieläimille.

Ilmoitamme hintamme täysin avoimesti nettisivullamme. Emme ole piilottaneet piilokuluja hintoihimme ja ne sisältävät kaiken alusta loppuun. Lämpötorjuntahintamme ovat taatusti Suomen edullisimmat! Olemme kilpailijoitamme noin -20% edullisempia.

Lämpötorjunnasta saat vielä kaiken lisäksi 50% hinnasta pois kotitalousvähennyksen muodossa lopullisessa verotuksessasi.

Lämpötorjunnassa koti sänkyineen ja patjoineen säilyy koskemattomana ja puhtaana. Sinun ei tarvitse hävittää huonekalujasi eikä muutakaan irtaimistoasi kuten myrkytyksissä. Tässä säästät jopa tuhansia euroja.

Käsittelyyn kuluva aika on vain yksi päivä, kun taas myrkytyskertoja tarvitaan 3-4 ja aikaa voi kulua jopa puoli vuotta.

Esimerkkinä yhden huoneen lämpökäsittely vs myrkytys

Lämpökäsittely: 750€+alv

Myrkytys: n.800 + alv, lisäksi ansat yms. n.200€ + alv sekä uusittavan irtaimiston kustannus. Myrkytys joudutaan uusimaan moneen kertaan.

Teemme luteiden elinympäristöstä kuolettavan lämmön avulla!

Nostamme huoneen lämpötilan +60-80c asteen tilaan ja pidämme lämpötilaa yllä noin 1-4 tuntia, riippuen huoneen koosta sekä huonekaluista.

Luteet, nymfit sekä luteiden munat kuolevat jo +60c lämmössä. Huomaathan, että myrkytykset eivät tuhoa lutikoiden munia jonka vuoksi myrkytys pitää toistaa useaan kertaan, eikä sekään välttämättä onnistu, koska myrkytyksen jälkeen selviytyneet munat kuoriutuvat joista kasvaa aikuisia luteita.

Asiakkaamme suosittelevat meitä 100% varmuudella. Teemme työmme niin hyvin kun se vain olosuhteisiin nähden on mahdollista. Emme mene sieltä missä aita on matalin. Ensimmäisen lämpötorjunnan onnistumisprosenttimme on huikeat 97% ja toisen käsittelykerran jälkeen 100%.

Tehokkuutemme on huippuluokkaa ja palvelukonseptimme on viritetty huippuunsa jotta toimintamme olisi mahdollisimman tehokasta. Tämä näkyy erityisesti vasteajoissa, onnistumisissa sekä tietenkin edullisina hintoina kilpailijoihmme nähden verrattuna.

Asiakaspalautteita voit lukea TÄSTÄ!