Ludetorjunta kannattaa tehdä aina, jos kotona tehdään torjuntatoimia.

Ludeongelma kotona voi olla kauhistuttava kokemus, mutta harvemmin mietimme, että nämä pienet tuholaiset voivat levitä myös ajoneuvoihin. Ajoneuvon ludetorjunta on kuitenkin yhtä tärkeää kuin kotona.

Ajoneuvon ludetorjunta
Ajoneuvon ludetorjunta

On suositeltavaa suorittaa luteiden torjunta autollesi samaan aikaan kuin kotisi lämpökäsittely tai myrkytys, sillä pahimmassa tapauksessa luteet voivat siirtyä takaisin kotiisi, jos autoosi on vahingossa siirtynyt munia tai eläviä luteita kodistasi.

Hoidamme luteiden torjunnan henkilöautoissa tehokkaasti käyttäen otsonointia, imurointia sekä 180 asteen kuivahöyrykäsittelyä. Näiden menetelmien avulla tuhoamme luteet ja niiden munat autostasi nopeasti. 

Ajoneuvon ludetorjunta – käsittely kolmella menetelmällä

  1. Suoritamme autosi sisätiloille kattavan käsittelyn, joka sisältää tehokkaan +180 asteen kuivahöyrytyksen.
  2. Imuroimme ajoneuvon sisätilat perusteellisesti käyttäen tehokasta teollisuusimuria.
  3. Viimeisenä vaiheena käsittelemme autosi otsonoinnilla (1 tunti), joka eliminoi mahdolliset jäljelle jääneet aikuiset luteet ja niiden poikaset. Otsonoinnin jälkeen auto tuuletetaan huolellisesti.

Huomioithan, että ajoneuvossa ei saa olla ylimääräisiä esineitä, jotka eivät kuulu ajoneuvon omaan varustukseen.

Jos autossasi on tavaroita, jotka eivät normaalisti kuulu siihen, suosittelemme tilaamaan lisäksi pakastuspalvelun, jossa nämä tavarat pakastetaan noin -25 asteen lämpötilassa 3 vuorokauden ajan. Vaihtoehtoisesti voit itse käsitellä ylimääräiset irtaimistot saunottamalla, pesemällä tai pakastamalla ne.

Ajoneuvon luteiden torjunta kestää noin 3 tuntia, riippuen ajoneuvon koosta. Tämän vuoksi Suosittelemme, että torjunta alkaa aamulla 9:00 – 10:00 välisenä aikana. Odotusajaksi voimme kuljettaa asiakkaan Kauppakeskus Willaan tekemään vaikka ikkunaostoksia. Kauppakeskus Willa on 1,9km päästä torjuntapisteestämme.

AjoneuvoHinta
Pieni henkilöauto, esim Ford Fiesta400 €
Iso henkilöauto, esim Tesla Model S500 €
Farmariauto600 €
Tila-auto750 €
Maastoauto750 €
Matkailuauto1 300€
Asuntovaunu1 300 €

Ajoneuvojen torjuntapisteemme on suljettu 10.12.2023 – 10.01.2024 välisen ajan.

Ajoneuvojen torjuntapisteemme:
Palo-ojantie 10, Tila C
05810 Hyvinkää
Avoinna: Sopimuksen mukaan.
P. 0600 96 669

Maksu suoritetaan ludetorjunnan jälkeen pankki- tai luottokortilla paikanpäällä.