Asiakasarvostelut
4.7 Over 90 Reviews
trustpilot
Tavaroiden toimitus ja haku oli sujuvaa. Tiedotus prosessin kulusta oli runsasta. Hieman outona yksityiskohtana tavaroiden mukaan oli teipattu ylimääräisenä lahjana kaksi kovettunutta lakupötköä.
trustpilot
Palvelu oli ystävällistä. Tavaroiden purku ja jälleen lastaus peräkärryyn sujui nopeasti. Kaikki oli pakattu hyvin ja sain tarvitsemani avun joustavasti.
Alunperin oli suunnitelma, että tarvitsen kaksi käyntiä, mutta selvisinkin hyvin joustavasti yhdellä käynnillä.
trustpilot
Nopeaa toimintaa ja hyvä palvelu, kiitos
trustpilot
Verkkosivuilta löysin kattavasti tietoa luteista ja lopulta päädyinkin käyttämään matkalaukkujen pakastuspalvelua. Homma toimi alusta loppuun erittäin mutkattomasti. Sain koko ajan tietoa prosessin eri vaiheista. Pakko mainita, että yrityksen viestintä sai usein hymyn huulilleni. Suosittelisin palvelua ja varmasti tulen käyttämään sitä myös itse jatkossakin. Ei ole luteita näkynyt, kiitos siitä 🙂
trustpilot
Yritys hoiti asian nopeasti ja hyvin.
Pieni miinus siitä, ettei Aviapoliksessa ole myös laukkujen palautusta. Sekin olisi ihan ok, että palautus olisi maksullinen.
trustpilot
Kesken firman muuton saatiin onnistumaan pakastus lyhyellä varoitusajalla sunnuntaina.
Tavaroiden kontaktittomaan takaisinluovutukseen voisi kehittää vielä muuton jälkeen jonkun tavan. Nyt ei olisi tehnyt mieli laskea jätesäkkejäni lattialle mutta oven kanssa sählätessäni yksin oli pakko.