Saimme hilpeän kysymyksen sukulaiseltamme: ‘Ovatko nämä teidän omia kirjoituksia?’ Vakuutamme vilpittömästi, että kaikki asiakaspalautteet ovat aitojen asiakkaidemme antamia, jotka haluavat jakaa rehellisiä kokemuksiaan. Mutta ei, vastaus ei ole, että ne olisivat omiamme. Trustpilot-palvelu on hyvä siinä mielessä, että se estää tehokkaasti kaikki huijausyritykset.

HUOM! Olemme todellakin saaneet asiakkailtamme upeita arvosteluja, jotka saavat meidät välillä punastumaan kiitollisuudesta. Totuus on, että sukulaisemme luki palautteita ja nauroi ääneen. Hän luuli tosissaan, että olimme keksineet ne omasta päästämme. Tämä herätti meissä pohdintaa siitä, ajattelevatko muutkin samalla tavalla? Toivottavasti näin ei ole!

Asiakaspalautteet
4.7 Over 74 Reviews
trustpilot
Sain koko ajan ajantasaista tietoa mm Aviapolikseen sijoitetusta peräkontista jonne sain jättää tavarani. Kun en illalla saanut lukkoa auki yrityksistäni huolimatta, soitto päivystysnumeroon hoiti asian nopeasti.
Samoin sain ajantasaista tietoa pakastukseni edistymisestä.
Palvelu oli ystävällistä ja asiallista. Suosittelen !
trustpilot
Kokemus kuulluksi tulemisesta, en kokenut vähättelyä soittaessani lude ongelmasta.
trustpilot
Erittäin hyvä palvelu. Tekivät työnsä perusteellisesti ja huolella. Oltiin tosi tyytyväisiä.
trustpilot
Nopeat vastaukset asiakaspalvelusta.
trustpilot
Hyvä palvelu, hyvät ohjeet ennen jälkeen toimenpiteen. Pakastuspalvelu loistava. Ystävällistä tekijät ja neuvoja sai aina kysymällä. Suuret kiitokset firmalle.
trustpilot
Iso kiitos hyvästä ja asiantuntevasta palvelusta! Sain nopeasti tiedon epäilyttävistä löydöksistä Whatsapp-keskustelun kautta. Ystävällinen, avulias ja nopea apu!