• Etusivu
  • Luteiden torjuntaa Helsingissä

Kallio, Kerrostalo, Lude

  • Kategoria : Tuholaistorjunta / Ludetorjunta
  • Paikkakunta: Helsinki / Kallio
  • Valmis : 11.2019

Luteiden torjuntaa Helsingissä

Helsingin Kalliossa luteet olivat levinneet asuintalon rappukäytävään. Myös kuudesta huoneistosta löytyi luteita, eivätkä myrkytykset auttaneet. Rappukäytävän huoneistoissa oli käynyt vuoden aikana kolme eri yritystä tuhomassa luteita, mutta torjuntatoimista huolimatta luteista ei oltu päästy eroon.

Onneksi isännöitsijä ymmärsi kutsua meidät apuun. Muuten taloyhtiö olisi joutunut tappelemaan luteiden kanssa hamaan tulevaisuuteen saakka.

Hoidimme hävityksen HeatBuster-lämpökäsittelyllä, mekaanisella torjunnalla sekä muilla avustavilla toimilla, joiden avulla pääsimme kahdessa kuukaudessa eroon kaikista rappukäytävän huoneistossa olleista luteista. Isännöitsijä oli erittäin tyytyväinen siihen, että ludepainajainen oli ohi.

Monet helsinkiläiset kerrostalot ovat erittäin vanhoja ja rakennuksissa voi olla koloja ja halkeamia. Niiden kautta luteet leviävät huoneistojen välillä nopeasti. Siksi on ensisijaisen tärkeää, että torjuntatoimiin ryhdytään välittömästi ja mielellään sellaisen toimijan kanssa, jolla on ammattitaitoa tuhota luteet lopullisesti.