Ludeirtaimiston hävitys

Ludeirtaimiston hävitys

Tulemme tilauksesta noutamaan luteiden saastuttamia huonekaluja sekä muuta irtaimistoa.

Jos olet päättänyt hävittää luteiden valtaamia huonekaluja tai muuta irtaimistoa, tulee hävitys tehdä oikeaoppisesti. Jos tämä tehdään väärin, on erittäin suuri riski, että toiminnallasi levität luteita pitkin huoneistoa tai taloyhtiötä, josta koituu moninkertaiset torjuntakustannukset oikeaoppiseen hävitykseen nähden.

Me tulemme tilauksesta hävittämään luteiden valtaamia huonekaluja sekä muuta irtaimistoa. Luteiden saastuttamat huonekalut ym. tulee suojata asianmukaisesti ennen siirtoa. Irtaimisto viedään toimestamme lämpötorjuntapisteeseemme, jossa irtaimistolle tehdään lämpötorjunta. Lämpötorjunnan jälkeen irtaimisto viedään hävitettäväksi sorttiasemalle polttojätteisiin.

Palvelu on saatavilla 100km säteellä Hyvinkään torjuntapisteestämme.

Pyydä tarjous luteiden saastuttamien huonekalujen tai muun irtaimiston kuljetuksesta, lämpökäsittelystä sekä kaatopaikalle viemisestä sivun alhaalla olevalla lomakkeella.

Kääri luteiden saastuttamat huonekalut, patjat yms muoviin tai kiristekelmuun sekä pakkaa tekstiilit vahvoihin jätesäkkeihin. Sulje jätesäkit huolella, jotta luteet eivät pääse karkuun jätesäkistä. Jos käytät pahvilaatikoita, tulee myös ne laittaa jätesäkkeihin.

Soita asiakaspalveluumme 010 419 2190  ja sovi irtaimiston noudosta. Me hoidamme hävityksen tästä eteenpäin turvallisesti ja tehokkaasti.

Lähetä tarjouspyyntö