Ludehuonekalun lämpötorjunta

Tervetuloa ludehuonekalun lämpötorjunnan pariin!

Taisteletko luteiden invaasiota vastaan? Etsitkö tehokasta tapaa päästä eroon näistä haitallisista ötököistä? Ludehuonekalun lämpötorjunta on ratkaisusi!

Huoneistossasi toteutettavan luteiden torjunnan yhteydessä saatat saada ehdotuksen huonekalujen hävittämisestä, jos käytössä on muu kuin lämpötorjuntamenetelmä. Tämä ratkaisu ei ole välttämätön. Lämpötorjunta mahdollistaa luteiden tehokkaan tuhoamisen ilman huonekalujen hävittämistä, mikä säästää sekä aikaa että rahaa.

Sohvatuolissa oli luteita, mutta ei enää lämpökäsittelymme jälkeen.

Ludehuonekalun lämpötorjunta tarjoaa ammattimaisen ja tehokkaan menetelmän luteiden tuhoamiseen. Palvelumme perustuu lämpökäsittelyyn, joka on ympäristöystävällinen ja turvallinen tapa hävittää luteet. Käytämme erityistä lämmitystelttaa, jossa huonekalut altistetaan korkealle lämpötilalle, yli 80°C, mikä varmistaa luteiden varman tuhoutumisen huonekaluista.

Palvelumme soveltuu kaikenlaisille huonekaluille, kuten sängyille, sohville, tuoleille ja pöydille. Ludehuonekalun lämpötorjunta on nopea ja tehokas tapa päästä eroon luteista ilman myrkyllisiä kemikaaleja tai pitkäaikaista odottelua.

Lämpötelttamme on 2.5m x 2.5m x 2.5m x 2.5m
kokoinen, joten sinne mahtuu helposti isompiakin huonekaluja lämmitykseen.

Miksi valita meidät?

  1. Ammattitaitoinen ja kokenut tiimimme takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen.
  2. Ympäristöystävällinen lämpökäsittely ilman haitallisia kemikaaleja.
  3. Nopea ja tehokas tapa hävittää luteet huonekaluista.
  4. Turvallinen menetelmä huonekaluillesi.
  5. Et joudu hävittämään huonekalujasi ludetorjunnan yhteydessä.

Tietoa: Ludehuonekalun lämpötorjunta


Muistutus: Valitettavasti Ikean huonekalut eivät yleensä kestä lämpökäsittelyä, sillä niiden osat voivat vaurioitua lämmityksen aikana. Esimerkiksi reunalistat saattavat irrota ja suurin osa Ikean huonekalujen reunalistoista on valmistettu muovista, mikä tekee niistä käyttökelvottomia lämmityksen jälkeen. Jos huonekalun reunalistat irtoavat tai vaurioituvat lämmityksen seurauksena, vaihtoehtoina on joko asentaa uudet reunalistat tai korvata ne maalaamalla reunat akryylimaalilla. Bug Busters ei vastaa huonekalujen vaurioista, vaan asiakas ottaa huomioon huonekalunsa lämmönkestävyyden.

Ludehuonekalun lämpötorjuntapiste
Palo-ojantie 10, Tila C
05810 Hyvinkää
Avoinna:
Tilauksesta sopimuksen mukaan.
P. 010 419 2190

Hintamme ludehuonekalun lämpötorjunnasta löydät erillisestä hinnastostamme.

Pyydä yhteydenottoa

Tiedämme, että joskus ei ole mahdollisuutta soittaa, tai saatat olla kiireinen juuri nyt. Jos haluat, voit täyttää yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä sovitusti tai mahdollisimman pian.