Luteiden EcoHeat lämpötorjunta

Maailman tehokkain ludetorjunta EcoHeat lämpötorjunta

Kokemuksemme perusteella voimme vakuuttaa, että luteiden lämpötorjunta eli lämpökäsittely on ylivertainen tapa päästä eroon luteista. Menetelmämme teho ja tehokkuus ovat omaa luokkaansa muihin luteiden torjuntakeinoihin verrattuna. Lämpökäsittelyllämme tuhoamme luteet ja niiden munat muutamassa tunnissa tai korkeintaan yhden työpäivän aikana, kattaen koko huoneiston. Ja mikä parasta, koko prosessi suoritetaan täysin myrkyttömästi!

Olemme ludetorjunnan asiantuntijoita, jotka ovat erikoistuneet yksinomaan luteiden torjuntaan. Tietotaitomme luteista ja niiden hävittämisestä on vertaansa vailla. Voimme ylpeinä kertoa suorittaneemme yli kaksi tuhatta onnistunutta luteiden torjuntatapausta ympäri Suomea. Luottaessasi meihin, voit olla varma siitä, että luteiden karkottaminen on hallussamme ja saat takaisin rauhan ja puhtauden kotiisi. Valitsemalla lämpökäsittelymme, et ainoastaan pääse eroon luteista nopeasti, vaan myös voit nauttia turvallisesta ja myrkyttömästä torjuntamenetelmästä. Kutsu meidät avuksesi, ja anna meidän tehdä luteiden torjunta puolestasi! Tehokkaasti toteutettu torjuntatoimenpide vähentää merkittävästi luteiden leviämisen riskiä naapureiden asuntoihin.

Edullisin tapa päästä luteista eroon!

Luteiden torjunta voi olla haastavaa, mutta haluamme kertoa sinulle yhdestä kaikkein tehokkaimmista ja edullisimmista tavoista päästä niistä eroon: Luteiden EcoHeat lämpötorjunta.

Lämpötorjunnan etuja luteiden hävittämisessä ovat monia:

  1. Myrkytön: Lämpötorjunta ei käytä haitallisia kemikaaleja, mikä tekee siitä turvallisen vaihtoehdon sinulle, perheellesi ja ympäristölle. Voit olla huoleti perheesi ja lemmikkiesi terveydestä.
  2. Yksi torjuntakerta: Luteet eivät ole vastustuskykyisiä kuumuudelle. Lämpökäsittelyn avulla voimme hävittää luteet yhdellä kerralla, säästäen aikaa, vaivaa ja rahaa.
  3. Ei tarvetta huonekalujen hävittämiselle: Toinen suuri etu on se, että lämpötorjunta ei vaadi huonekalujen hävittämistä. Myrkytysmenetelmät voivat vaatia huonekalujen ja tekstiilien hävittämistä, mikä lisää kustannuksia uusien hankkimisesta.
  4. Kustannustehokas: Lämpötorjunta on usein kustannustehokkaampi vaihtoehto verrattuna muihin torjuntamenetelmiin. Myrkytysmenetelmä vaatii useita torjuntakertoja, jotka jokainen maksaa vähintään 300 euroa. Lämpötorjunnalla voit säästää rahaa ja aikaa, koska torjuntoja ei tarvitse uusia. Vain yksi käsittely riittää.
  5. Nopea ja tehokas: EcoHeat -lämpökäsittely on nopea ja tehokas tapa päästä eroon luteista. Voit palata normaaliin elämään nopeasti, kun huoneet ovat kuumennettu tehokkaasti ammattilaistemme toimesta.

Jos haluat päästä nopeasti ja edullisesti eroon luteista, lämpötorjunta on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen vaihtoehto. Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua luteiden torjunnassa ilman myrkkyjä ja turhia kustannuksia!

Mitä Luteiden EcoHeat -lämpötorjunnassa tapahtuu?

Lämpötorjunta keskittyy infektoituneiden huoneiden torjuntaan, yleensä erityisesti makuuhuoneisiin, missä luteet viihtyvät yli 90% tapauksista. Jos luteet ovat olleet huoneistossa pitkään, on todennäköistä, että ne ovat levinneet kaikkiin makuuhuoneisiin. Kuitenkin jos havainto on tuore, yleensä yhden huoneen käsittely riittää.

Infektoituneen huoneen lämpötila nostetaan yli +70 celsiusasteen ja sitä ylläpidetään noin 2-4 tuntia, mikä riippuu huoneen koosta ja irtaimiston määrästä. Tällä tavoin kaikki huoneessa olevat luteet, niiden poikaset ja munat tuhoutuvat tehokkaasti. Lämpötila nostetaan nopeasti tappaviin tasoihin alle 5 minuutissa, jotta luteet eivät ehdi paeta ja kuolevat paikoilleen. Lämpötorjunnan suorittavat kaksi kokenutta ammattilaista, jotka tekevät kaikkensa varmistaakseen torjunnan onnistumisen.

Torjuntamenetelmämme on erittäin tehokas, ja yli 90% tapauksista onnistuu ensimmäisellä kerralla. Tämä tarkoittaa, että asukkaan ei tarvitse olla luteiden ruokana viikkoja tai kuukausia, vaan torjunnan jälkeen huone tai huoneisto on täysin luteeton. Tämä menetelmä säästää myös asiakkaan rahoja, koska uusintakäsittelyjä tarvitaan vain hyvin harvinaisissa tapauksissa.

Lämpötorjunnan onnistuminen on lähes 100% varmaa. Ratkaisumme poistaa luteet yhdellä yrityksellä lähes poikkeuksetta. Olemme onnistuneet suurimmassa osassa torjuntoja (90%) tuhoamaan luteet ensimmäisellä yrittämällä. Tehokkuutemme on huippuluokkaa ja palvelukonseptimme on viritetty huippuunsa, jotta toimintamme olisi mahdollisimman tehokasta. Tämä näkyy erityisesti vasteajoissa, onnistumisissa sekä tietenkin edullisina hintoina kilpailijoihimme verrattuna.

Olemme olemassa sinua varten!

Valitessasi lämpötorjunnan et joudu hävittämään huonekalujasi. Näin säästät jopa tuhansia euroja. Sängyt, patjat sekä huonekalut säästyvät käsittelyssämme hävittämiseltä, joten niitä tarvitse heittää pois.

Lämpötorjunnassa et joudu hävittämään huonekalujasi. 

Emme käytä tehottomia myrkkyjä, jotka voisivat vahingoittaa lemmikkisi ja perheesi terveyttä. Jos asukkaalla on jotain seuraavista: astmapieni lapsi,  allergia tai lemmikkieläin, niin myrkkyjen käyttö ei ole tällöin suotavaa. Luteet ovat tulleet vastustuskykyisiksi myrkyille. Sen sijaan myrkyt toimivat lähinnä korottimena. Pintojen päälle jäävät myrkyt työntävät luteet syvemmälle talon rakenteisiin kohti naapurihuoneita tai naapuriasuntoja.

Puhdas ja myrkytön lämpötorjuntamme turvaa perheesi elinympäristön.

Luteet ja kaikki luteiden kehitysasteet kuolevat lämpökäsittelyssämme lämmitettävästä tilasta. Suurin ludepopulaatio kuolee lämpöhalvaukseen jo ensimmäisen 5 minuutin aikana. Olemme kehittäneet ainutkertaisia työmenetelmiä ja toimintatapoja sekä käytämme sellaisia lämpötiloja, joissa luteilla ei ole mitään mahdollisuutta selvitä hengissä ammattitaitoisen käsittelymme aikana. Tehokkuutemme sekä ainutkertaisten toimintatapojen vuoksi luteet eivät pysty, eivätkä kerkeä karkaamaan käsittelymme aikana.

Lämpötorjunnassa ei ole lainkaan riskiä luteiden leviämisestä.

Lämpötorjuntalaitteemme on suunniteltu ja viritetty ammattikäyttöön. Laitteet toimivat Nesteen MY uusiutuvalla dieselillä. Yksi lämmityslaite vie ainoastaan 400w virtaa. Lämmityslaitteemme eivät myöskään tuota pakokaasuja huonetilaan.

Yksi lämmityslaite vie puolet vähemmän virtaa kuin esimerkiksi imuri.

Lämpötorjunta kestää noin 2-4 tuntia per huone, riippuen lämpökäsiteltävän huoneen koosta sekä huoneessa olevien huonekalujen ja tavaroiden määrästä. Pystymme torjumaan 2 huonetta samaan aikaan. Myös kokonaisen huoneiston torjunta onnistuu päivässä.

Lämpötorjunta on nopein tapa päästä lutesta eroon kerralla.

Lämpötorjunta -käsittelyn avulla voimme taata nopean paluun kotiisi. Lämpökäsittelyn jälkeen voit palata kotiisi täydellä mielenrauhalla saman päivän aikana. Lämpötorjunnan jälkeen sinun ei tarvitse olla luteiden syöttinä.

Kun käytät palveluitamme, niin pääset illaksi ludevapaaseen kotiin.

Lämpökäsittelyssä on ainoastaan hyviä puolia. Ei pelkästään sen kustannustehokkuus, vaan se, että asukas voi jatkaa normaalia elämää heti torjunnan jälkeen. Luteiden torjunta kestää vain tunteja, maksimissaan yhden työpäivän ajan. Lämpökäsittelyssä ei käytetä myrkkyjä eikä huonekaluja tarvitse hävittää lainkaan.

Lämpökäsittelyssä luteet kuolevat kuumuuteen lähes 100% varmuudella. Bug Bustersilla on erittäin tehokkaat laitteet, joilla huoneen lämpötila on 5 minuutin jälkeen tappavissa lämpötiloissa. Ainutkertaisessa käsittelyssämme huoneesta ei mikään elollinen voi selvitä hengissä. Nostamme huoneen lämpötilan noin +80c asteeseen. Tätä lämpötilaa ylläpidetään koko lämpötorjunnan ajan, jolla pystymme takaamaan luteiden varman kuoleman.

Meidän ammattimaisessa käsittelyssä luteet tuhotaan varmasti!