Ludeturva henkilöasiakkaat ludeturva logo 3

Luteet ovat ikävä riesa, ja niiden torjunta on haastavaa ja kallista. Ymmärrämme, kuinka tärkeää on suojata kotisi ja oma rauhasi luteilta. Siksi olemme kehittäneet Ludeturva-palvelun, joka tarjoaa kattavan suojan asiakkaillemme.

Ludeturvan vuosimaksulla varmistat huolettoman elämän kodissasi. Jos luteet yllättävät, me torjumme ne veloituksetta koko sopimuskauden ajan. Nauti kodin rauhasta ja anna meidän hoitaa luteiden aiheuttamien ongelmien huolenpito sekä ratkaisu. Palvelussa ei ole asetettu maksimirajaa torjunnoille. Torjuntoja tehdään niin kauan, kunnes torjunta on onnistunut.

Palvelumme on suunniteltu erityisesti vastaamaan lisääntyvään ludeongelmaan, joka liittyy kodin ulkopuolisista lähteistä tuleviin uhkiin. Ludeturvasopimus tarjoaa turvaa sekä kotisi että mielenrauhasi puolesta.

Lisäksi Ludeturvasopimus auttaa ennaltaehkäisemään luteiden leviämistä, sillä voimme tarjota vinkkejä ja neuvoja, jotka auttavat sinua välttämään luteiden tuomista kotiisi. Olemme sitoutuneet tarjoamaan kokonaisvaltaisen ja luotettavan palvelun asiakkaillemme, jotta voit nauttia elämästäsi ilman luteiden aiheuttamia huolia.

Tilaa Ludeturvasopimuksen alkukartoitus ja varmista, että kotisi pysyy puhtaana ja turvallisena. Suojaa kotisi, suojaudu luteilta – Ludeturvasopimus tekee sen mahdolliseksi.

Ludeturva takaa, että torjunta tulee tehtyä asianmukaisesti ja ajoissa.
Ludeturva takaa luteiden nopean ja tehokkaan hävittämisen oikeilla menetelmillä. Näiden tuhoeläinten kanssa et halua viettää enempää aikaa kuin on välttämätöntä


Yksi yhteydenottopiste

Asiakkaan kannalta on helppoa, että tuholaisongelman ilmetessä hän voi helposti saada apua. Asiakas ottaa suoraan yhteyttä Bug Bustersiin, jolloin tarpeettomat välivaiheet jäävät pois.

Alkukartoitus

Alkukartoituksessa tarkistetaan, ettei huoneistoissa esiinny lutikoita ennen sopimuksen voimaantuloa. Mikäli huoneisto on luteeton, Bug Busters lähettää ensimmäisen vuoden ludeturvasopimuksen vuosimaksulaskun sähköpostitse. Ludeturvasopimus astuu voimaan, kun lasku on suoritettu.

Bug Busters myöntää huoneistolle sertifikaatin, jossa näkyvät sopimuksen voimassaolon tiedot, kuten asunnon osoite ja voimassaoloaika. Sertifikaatissa mainitaan myös Bug Bustersin asiakaspalvelun yhteystiedot, joihin asiakas voi tarvittaessa ottaa yhteyttä. Vuosittaisen sopimuksen jatkaminen mahdollistaa tehokkaan ja kattavan tuholaisongelmien ylläpidon. Alkukartoitus suoritetaan asiakkaan tilauksen saavuttua ripeästi ja yhdessä asiakkaan kanssa sovittuna ajankohtana.

Alkukartoituksessa tarkastellaan huoneiston sänkyjä sekä niiden läheisyydessä olevia huonekaluja ja rakenteita. Matkakorvauksia ei veloiteta alkukartoituksesta. Alkukartoitus vie yleensä aikaa 15–30 minuuttia, riippuen makuuhuoneiden määrästä.

Mikä saattaa estää ludeturvasopimuksen saamisen?

  1. Jos asunnosta löytyy luteita tai taloyhtiössä on ludeongelma, joka leviää talon rakenteissa.
  2. Asunnossa on suoritettu luteiden torjuntatoimenpiteitä toisen yrityksen toimesta viimeisen vuoden aikana.
  3. Asunto on erittäin epäsiisti tai täynnä irtaimistoa, voidaan kutsua myös hamstraaja-asunnoksi.
  4. Asunto on kommuuniasunto, jossa asuu useista eri perhekunnista olevia henkilöitä.
  5. Asunto on lyhytaikaisessa vuokrauskäytössä, jossa ei asuta vakituisesti, kuten esimerkiksi AirBnB-asunnot.

Ludeturvan Plussat (+) ja miinukset (-)

+ Kattava turva: Asiakkaat voivat nukkua yönsä rauhallisesti, sillä Ludeturva tarjoaa kattavan suojan ludeongelmien varalta.

+ Veloitukseton torjunta: Luteiden ilmetessä tarjoamme välittömän torjunnan 1-3 arkipäivän sisällä.

+ Taloudellinen etu: Ludeturva tarjoaa asiakkailleen merkittävää taloudellista etua, sillä luteiden torjunta sisältyy vuosimaksuun. Ludeturvan vuosisopimus on huomattavan edullinen verrattuna erikseen tilattuihin ludetorjuntoihin. Perinteiset ludetorjunnat voivat maksaa yleensä lähemmäs 1 000 EUR ja joskus jopa useampia tuhansia euroja riippuen ongelman laajuudesta.

+ Turvallisuuden tunne: Vuosisopimus antaa asiakkaillemme turvallisuuden tunteen, kun he tietävät, että luteiden torjunta on ammattilaisten hoidossa.

+ Kokemus ja Ammattitaito: Pitkäaikainen kokemuksemme (yli 8v) ja ammattitaitoinen henkilökuntamme takaavat tehokkaan ja luotettavan ludeongelmien hallinnan.

+ Takuu onnistumisesta: Luteiden torjunta jatkuu tarvittaessa niin kauan, kunnes huoneisto on vapaa lutikoista. Yleensä torjunta saadaan tehdyksi yhdellä käsittelykerralla, eikä ole asetettu maksimirajaa torjunnoille.

+ Huonekalujen hävitys: Yleisesti ottaen torjuntatoimemme eivät edellytä irtaimiston tai huonekalujen hävittämistä. Tämä merkitsee huomattavia säästöjä asiakkaalle. Pystymme tehokkaasti torjumaan luteet lämpökäsittelyllä, mikä säilyttää huonekalujen eheyden.

– Vuotuinen maksu: Vuosimaksu voi tuntua ylimääräiseltä kustannukselta, etenkin jos luteita ei ilmene.

Luteiden torjunnan vuosisopimus

Mikäli alkukartoituksessa huoneistosta ei havaita luteita, voimme tehdä vuosisopimuksen tarkastetulle huoneistolle. Sopimus uusiutuu automaattisesti vuodeksi kerrallaan. Asiakasta informoidaan aina etukäteen uuden sopimuskauden alkamisesta, jotta hänellä on riittävästi aikaa reagoida tilanteeseen ja tarvittaessa irtisanoa sopimus ennen seuraavaa sopimuskautta.

Alkukartoitus on tarpeen vain sopimuksen ensimmäiselle vuodelle, koska se on kertaluonteinen toimenpide. Sopimus astuu voimaan heti, kun asiakas tilaa alkukartoituksen ja kun alkukartoitus suoritetaan huoneistossa hyväksyttävästi ja asiakkaan suoritus näkyy tilillämme. Ensimmäisen vuoden sopimusmaksu on 133,50 EUR sisältäen alkukartoituksen 44,50 EUR sekä vuosimaksun 89,00/vuosi. Alkukartoitus tehdään vain kerran ensimmäisen sopimuskauden alussa. Vuosihinta tarkistetaan vuosittain, mutta hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan.

Jos turvaa EI voida myöntää painavista syistä tai jos alkukartoituksen yhteydessä huoneistossa havaitaan luteita, veloitamme asiakkaalta alkukartoituksesta ludetarkastushinnan, joka määräytyy hinnastomme perusteella. Mikäli asunnosta löytyy luteita, Bug Busters tarjoaa asiakkaalle ludeongelman ratkaisemiseksi tarkoitettuja torjuntapalveluita.

Todellinen turva

Jos ongelmia ilmenee sopimuskauden aikana, asukas saa välittömästi tarvitsemansa avun eikä hänen tarvitse pelätä torjunnan kustannuksia. Asukkaan ei tarvitse peitellä ongelmaa, mikä usein johtaa katastrofaaliseen tilanteeseen, jossa luteet leviävät huoneista tai huoneistosta toiseen hallitsemattomasti.

Jos ongelmia ilmenee sopimuskauden aikana

Jos asiakas huomaa luteita omassa huoneistossaan, hän ottaa suoraan yhteyttä päivystysnumeroon 0600 96 669. Asukkaan tulee ilmoittaa huoneistokoodi sertifikaatista, jotta tiedämme, mikä kohde on kyseessä ja onko huoneistossa voimassa oleva sopimus.

Asiakas lähettää meille valokuvan havaituista luteista, ja me tarkistamme, että kyseessä on todellakin lude. Tarvittaessa Bug Busters voi suorittaa erillisen ludetarkastuksen huoneistossa erillisen hinnastomme mukaisesti. Mikäli ludehavainto on todellinen, asiakkaalta ei veloiteta tarkastushintaa, ja luteiden torjunta aloitetaan viipymättä. Jos kuitenkin kyseessä on väärä hälytys, veloitamme ludetarkastus -palvelustamme hinnastomme mukaisen maksun asiakkaalta.

Ludetorjunta

Jos huoneistosta löydetään luteita laadimme työmääräyksen torjuntatoimenpiteitä varten. Työmääräys toimitetaan asiakkaalle digitaalisesti. Työmääräyksestä ilmenee yksityiskohtaisesti ongelman kuvaus sekä tulevat torjuntatoimenpiteet. Asiakas saa meiltä tarkat ohjeet, joissa kerrotaan, mitä asiakkaan tulee tehdä ennen torjuntatoimenpiteitä ja niiden jälkeen.

Toteutamme luteidentorjunnan viimeistään 1-3 arkipäivän kuluessa yhteydenotosta. Torjuntatoimenpiteet suoritetaan käyttäen sopivaa torjuntamenetelmää kohdetta varten. Näitä menetelmiä voivat olla esimerkiksi Tehotorjunnan lämpökäsittely, Ekotorjunta, pakastus tai näiden yhdistelmä. Valitsemme parhaimman torjuntamuodon, joka on tehokas ja sopii parhaiten kunkin kohteen tarpeisiin. Palvelussa ei ole asetettu maksimirajaa torjunnoille. Torjuntoja tehdään niin kauan, kunnes torjunta on onnistunut.

Raportointi

Asiakas saa aina kattavan raportin torjuntojen päätteeksi, joka sisältää kaikki tehdyt torjunta toimenpiteet kohteessa. Raportti sisältää myös asiakkaalle tärkeitä ohjeita sekä vinkkejä.


Matkakustannukset

Matkakustannukset eivät sisälly ludeturvasopimukseen, vaan ne veloitetaan erikseen. Matkakorvaukseen sisältyy kilometrikorvaus sekä matka-aika. Matkakorvaus on 0,80 € per ajettu kilometri välillä Hyvinkää – asiakaskohde (yhteen suuntaan).

Huomaa, että matkakorvauksen määrä voi vaihdella riippuen etäisyydestä asiakaskohteeseen.

Muut kustannukset

Mikäli torjunnan lisäksi tarvitaan kohteessa ansoja, ansateippejä tai muita sopimuksen ulkopuolisia palveluita tai tarvikkeita, niistä veloitetaan asiakasta erikseen. Nämä lisäpalvelut ja tarvikkeet hinnoitellaan hinnastomme mukaisesti. Tuotteiden hinnat löydät verkkokaupastamme.

Rajoitukset

Ludeturva on saatavilla ainoastaan niille huoneistoille, jotka sijaitsevat enintään 150 kilometrin etäisyydellä toimipisteestämme Hyvinkäällä. Tämä rajoitus on asetettu varmistaaksemme palvelumme tehokkaan ja ajoissa tapahtuvan toteutuksen.

On tärkeää huomata, että Ludeturvaa ei voida tarjota kohteisiin, joissa on jo todettu luteita alkukartoituksessa. Lisäksi emme voi kattaa kohteita, joissa luteet leviävät taloyhtiössä. Jos luteet leviävät taloyhtiössä, torjuntakustannukset kuuluvat AINA taloyhtiölle, eivätkä ne sisälly missään muodossa Ludeturvaan. Bug Busters pidättää oikeuden olla myöntämättä Ludeturvaa huoneistolle oman harkintansa mukaisesti.

Lisäksi Ludeturvaa ei voida myöntää Airbnb:lle, soluasunnoille tai muille huoneistoille, joissa asukkaat vaihtuvat tiheään tahtiin.

Bug Busters pidättää oikeuden mahdollisiin hintakorotuksiin.

Palvelualue

Ludeturva on saatavilla 150 km säteellä toimipisteestämme osoitteessa Palo-ojantie 10, 05810 Hyvinkää. Tarvittaessa ja erityisen harkinnan mukaan voimme tarjota palvelua myös tapauskohtaisesti alueelle, joka ei kuulu palvelualueeseemme.

Ludeturvan sopimusehdot

Tarkempia sopimusehtoja pääset lukemaan täältä!

Pyydä yhteydenottoa

Tiedämme, että joskus ei ole mahdollisuutta soittaa, tai saatat olla kiireinen juuri nyt. Jos haluat, voit täyttää yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä sovitusti tai mahdollisimman pian.