Ludeturva – Todellinen turva asunto-osakeyhtiöille

Onko taloyhtiössäsi asuntoja, joissa on aiemmin ollut ongelmia luteiden kanssa? Jos näin on, tiedät varmasti, että luteiden torjunta voi olla melko kallista, etenkin jos ongelmaa ei saada nopeasti hallintaan.

Taloyhtiö voi hankkia Ludeturvan kaikkiin huoneistoihinsa, mikä tarjoaa todellista turvaa ja kustannussäästöjä luteiden ja torakoiden torjunnassa, jos taloyhtiössä on aiemmin havaittu luteita tai torakoita.

Joissakin tapauksissa asukkaat yrittävät peitellä tuholaisongelmaa tai itse torjua luteita ja torakoita, koska heillä ei välttämättä ole varaa maksaa torjuntatoimenpiteitä tai he tuntevat häpeää asiasta. Nämä toimet pahentavat tilannetta merkittävästi ja lisäävät riskiä luteiden leviämisestä useisiin huoneistoihin.

Kun taloyhtiöllä on voimassa oleva Ludeturva, asukkaan ei tarvitse piilotella ongelmaa, vaan hän voi tilata torjuntapalvelun suoraan meiltä, koska torjunnan kustannukset kattaa taloyhtiö Ludeturva-sopimuksen kautta.

Luteiden torjunta taloyhtiössä on erittäin kallista, erityisesti jos luteet ovat päässeet leviämään rakenteisiin. Tällaisessa tapauksessa puhumme useiden tuhansien, ellei jopa kymmenien tuhansien eurojen kustannuksista.

Palvelumme avulla taloyhtiö pystyy budjetoimaan helposti ja vaivattomasti luteiden ja torakoiden torjuntaan liittyvät kustannukset kiinteän vuosimaksun avulla. Vuosittainen maksu on vähäinen verrattuna siihen, mitä torjunta maksaisi, jos luteet tai torakat leviäisivät useisiin huoneistoihin taloyhtiössä.

Yksi yhteydenottopiste

Asukkaan kannalta on helppoa, että tuholaisongelman ilmetessä hän voi helposti saada apua. Asukas ottaa suoraan yhteyttä Bug Bustersiin, jolloin tarpeettomat välivaiheet jäävät pois.

Taloyhtiön tuholaistilanne

Alkukartoituksen avulla yrityksellä on selkeä käsitys taloyhtiöstä ja sen tuholaistorjunnasta, mikä tehostaa torjuntatoimenpiteiden hallintaa. Kun sopimusta jatketaan vuosittain, tuholaisongelman ylläpito on erittäin tehokasta.

Budjetointi

Taloyhtiö pystyy jo etukäteen sisällyttämään budjettiinsa tuholaistorjunnan vuosittaiset kustannukset. Näin taloyhtiö ei joudu yllättymään, jos luteita tai torakoita havaitaan taloyhtiössä.

Todellinen turva

Todellinen turva saavutetaan, kun alkukartoitus on suoritettu ja kaikki tietävät taloyhtiön tuholaistorjunnan tilanteen. Jos ongelmia ilmenee, asukas saa välittömästi tarvitsemansa avun eikä hänen tarvitse pelätä torjunnan kustannuksia. Asukkaan ei tarvitse peitellä ongelmaa, mikä usein johtaa katastrofaaliseen tilanteeseen, jossa luteet tai torakat leviävät huoneistosta toiseen hallitsemattomasti.

Miten Ludeturva käytännössä toimii

Kun taloyhtiö tilaa Ludeturvan, Bug Busters suorittaa alkukartoituksen kaikkiin taloyhtiön huoneistoihin. Alkukartoituksessa tarkistetaan, ettei huoneistoissa ole luteita tai torakoita ennen sopimuksen voimaantuloa. Jos huoneisto on puhdas luteista tai torakoista, Bug Busters antaa huoneistolle sertifikaatin, jossa näkyvät tiedot Ludeturvan voimassaolosta. Sertifikaatissa mainitaan asunnon numero ja voimassaoloaika. Sertifikaatissa on myös Bug Bustersin asiakaspalvelun yhteystiedot, joihin asukas voi tarvittaessa ottaa yhteyttä.

Lude- ja torakkatarkastus

Jos asukas huomaa luteita tai torakoita omassa huoneistossaan, hän ottaa suoraan yhteyttä suoraan 24/7 päivystysnumeroon. Asukkaan tulee ilmoittaa huoneistokoodi sertifikaatista, jotta tiedämme, mikä kohde on kyseessä ja onko huoneistossa voimassa oleva sopimus.

Torjuntatoimenpiteet perustuvat näköhavaintoon. Asiakas lähettää meille valokuvan havaituista luteista tai torakoista, ja me tarkistamme, että kyseessä on todellakin lude tai torakka. Tarvittaessa Bug Busters voi suorittaa erillisen ludetarkastuksen huoneistossa erillisen hinnastomme mukaisesti. Mikäli lude- tai torakkahavainto osoittautuu todeksi, taloyhtiöltä ei veloiteta tarkastushintaa, ja luteiden torjunta aloitetaan välittömästi. Jos kuitenkin kyseessä on väärä hälytys, veloitamme tarkastus-palvelustamme hinnastomme mukaisen maksun taloyhtiöltä.

Lude- tai torakkatorjunta

Jos huoneistosta löydetään luteita tai torakoita, laadimme työmääräyksen torjuntatoimenpiteitä varten. Työmääräys toimitetaan taloyhtiön puheenjohtajalle, isännöitsijälle ja kyseisen huoneiston asukkaalle. Työmääräyksestä ilmenee yksityiskohtaisesti ongelman kuvaus sekä tulevat torjuntatoimenpiteet. Asukas saa meiltä tarkat ohjeet, joissa kerrotaan, mitä asukkaan tulee tehdä ennen torjuntatoimenpiteitä ja niiden jälkeen.

Toteutamme luteiden torjunnan viimeistään 5 arkipäivän kuluessa yhteydenotosta. Torjuntatoimenpiteet suoritetaan käyttäen sopivaa torjuntamenetelmää kohdetta varten. Näitä menetelmiä voivat olla esimerkiksi lämpötorjunta, perinteinen torjunta tai näiden yhdistelmä. Valitsemme parhaimman torjuntamuodon, joka on tehokas ja sopii parhaiten kunkin kohteen tarpeisiin.

Rajoitukset

Ludeturva on saatavilla asunto-osakeyhtiöille, jotka sijaitsevat enintään 100 km etäisyydellä toimipisteestämme Hyvinkäällä. Tämä rajoitus koskee palvelumme saatavuutta ja varmistaa, että voimme tarjota tehokasta ja ajoissa tapahtuvaa tuholaistorjuntaa asiakkaillemme.

Esimerkkihinnoittelu

Alla on esimerkkihinnoittelu taloyhtiölle, jossa on kaksi kerrostaloa, kummassakin 64 asuntoa. Hinnoittelu perustuu asunnon kokoon ja määriin. Huomaa, että annetut hinnat ovat arvonlisäverottomia hintoja.

  1. Alkukartoitus (aloitusveloitus):
    • 20 € per huoneisto
  2. Vuosihinta:
    • Pääsääntöisesti noin 2,5 % huoneiston oletetusta lämpötorjunnan hinnasta.

Huomaa, että tarkat hinnat ja lopullinen tarjous voivat vaihdella riippuen taloyhtiön tarpeista, asuntojen koosta ja mahdollisista erityisvaatimuksista.

huoneiston kokomääräá-hintayhteensä
1 huone + keittiö4820.92€1004.40 €
2 huonetta + keittiö2428.67€688.20 €
3 huonetta + keittiö2436.42€874.25 €
4 huonetta + keittiö3241.07€1314.40 €
Yhteensä1283 881.25 €

Matkakustannukset

Matkakustannukset eivät sisälly ludeturvaan, vaan ne veloitetaan erikseen. Matkakorvaukseen sisältyy kilometrikorvaus sekä matka-aika. Matkakorvaus on 0,80 € per ajettu kilometri välillä Hyvinkää – asiakaskohde – Hyvinkää.

Huomaa, että matkakorvauksen määrä voi vaihdella riippuen etäisyydestä asiakaskohteeseen.

Muut kustannukset

Mikäli torjunnan lisäksi tarvitaan kohteessa ansoja, ansateippejä tai muita sopimuksen ulkopuolisia palveluita tai tarvikkeita, niistä veloitetaan taloyhtiöltä erikseen. Nämä lisäpalvelut ja tarvikkeet hinnoitellaan hinnastomme mukaisesti.

Tarkemmat tiedot ja hinnat näistä lisäpalveluista ja tarvikkeista ovat saatavilla Bug Bustersilta. Suosittelemme ottamaan yhteyttä saadaksesi tarkemman tiedon ja lopullisen hinnoittelun liittyen mahdollisiin lisäpalveluihin ja tarvikkeisiin, jotka eivät sisälly ludeturvasopimukseen.