Matkalaukkujen pakastuspalvelu

~ Matkailijan paras kumppani – Ehkäisee mm. luteiden leviämisen kotiisi ~

Törmäsitkö matkallasi luteisiin, torakoihin tai muihin ei haluttuihin öttiäisiin? Saitko outoja puremia matkasi aikana?

Ratkaisumme on tässä: esittelemme ylivoimaisen matkalaukkujen pakastuspalvelun, suunniteltu erityisesti seikkailunhaluisille maailmanmatkaajille. Unohda huolesi ja anna meille mahdollisuus hävittää nämä epämiellyttävät vieraat. Irtaimistosi ja matkatavarasi altistetaan huolellisesti vähintään -20 °C pakkaselle kolmen päivän ajan, jotta voit nauttia matkoistasi myös jatkossa täysin huolettomasti.

Tutuissakin hotelleissa saattaa ilmetä laajoja lutikkaongelmia

Asiakaskunta vaihtuu hotelleissa tiheään tahtiin ja vieraat saapuvat eri puolilta maailmaa. Jotkut vieraista tulevat alueilta, joissa lutikoita esiintyy hyvin yleisesti, eivätkä he yleensä edes välitä luteiden olemassa olosta tämän vuoksi. Usein matkustelun jälkeen lutikat voivat valitettavasti levitä kotiisi. Lutikoiden hävittäminen on aikaa vievää ja kustannukset nousevat usein jopa tuhansiin euroihin.

Saunottaminen saattaa kuulostaa hyvältä idealta käsitellä matkatavarat, mutta sitä se ei ole. On todella suuri riski, että luteet lähtevät karkuun lämmitysoperaation aikana, joka aloittaa kalliin ludeongelman kotonasi.

Matkalaukussa saattaa piilotella todellinen yllätys, eli lude. Pakastuspalvelumme auttaa tuhoamaan luteet matkalaukuista.
Luteet leviävät erittäin tehokkaasti mm. matkalaukuissa ihmisten koteihin hotelleista ja muista majapaikoista. Kuvassa olevaa tilannetta tulee välttää. Sängyn päällä ei pitäisi pakata matkalaukkua.

Usein kysyttyä pakastuspalvelusta

Voit toimittaa pakastettavan irtaimiston matkaltasi suoraan HKI-Vantaa Aviapolis tuontipisteeseemme, joka on avoinna 24/7/365. Aviapolis tuontipiste sijaitsee noin 2 km päästä Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

Vaihtoehtoisesti voit tuoda pakastettavan irtaimiston suoraan Hyvinkään pakastuspisteeseemme, jossa itse pakastusareenamme sijaitsee.

Kyseessä ovat itsepalvelupisteet (avoinna 24/7/365), johon saat ovikoodin varauksen jälkeen. Itsepalvelupisteet ovat ilman henkilökuntaa. Voit myös halutessasi tilata kotinoudon ulko-oveltasi varausta tehdessäsi, jolloin noudamme irtaimistosi kotoasi.

Meillä on eri kokoisia pakastimia. Pienin on 384 ltr ja suurimmat ovat 560ltr.
Pakastin FRZ1-2 sisämitat: Korkeus : 67 cm Leveys : 120 cm Syvyys : 50 cm. Sisätilavuus: 400 litraa.

Pakastin FRZ-3 sisämitat: Korkeus : 65 cm Leveys : 114 cm Syvyys : 54 cm. Sisätilavuus: 384 litraa.

Pakastin FRZ4-8 sisämitat: Korkeus : 66 cm Leveys : 165 cm Syvyys : 53 cm. Sisätilavuus: 560 litraa.

Eri kokoisilla pakastimilla on eri varaushinta. Hinnat vaihtelevat 90 € – 99 € / 3 vuorokautta. Varaushinnat näet eri pakastimille suoraan varauskalenterista.

Jos sinulla on matkatavaravakuutus ota yhteyttä omaan vakuutusyhtiöösi saadaksesi korvauksen palvelumme käytöstä.

Nouto tapahtuu pakastuspisteestä osoitteesta Palo-ojantie 10, 05810 Hyvinkää, jossa itse pakastusoperaatio suoritetaan. Voit myös tilata kotipalautuksen varausta tehdessäsi. Hyvinkään pakastuspiste on avoinna ympäri vuorokauden. Kyseessä on itsepalvelupiste ilman henkilökuntaa.

Jos irtaimistosi ei mahdu varattuun pakastimeen varaamme toisen pakastimen automaattisesti puolestasi. Ylimääräisistä pakastimien varauksista lähetämme sinulle erillisen laskun sähköpostiisi.

Periaatteessa koko matkalaukun sisältöineen voi pakastaa, mutta ennen sitä on suositeltavaa poistaa laukusta kaikki nesteet, rasvat ja kosteutta sisältävät meikit. Elektroniikkaakin voi jäähdytellä, mutta suositellaan jättämään sen käynnistys seuraaville parille vuorokaudelle pakastuksen jälkeen. Tai voit imuroida huolella herkät tavarat, jotka eivät kestä pakastusta. Imurin pölypussi pitää heittää pois kodin ulkopuolelle imuroinnin jälkeen.

Pakastuspiste, toiselta nimeltä Hyvinkää noutopiste/tuontipiste on paikka, jossa itse pakastaminen suoritetaan. Tämä löytyy Hyvinkäältä osoitteesta Palo-ojantie 10, 05810 Hyvinkää. Tänne voi tuoda pakastettavan irtaimiston ja täältä myös noudetaan pakastettu irtaimisto.

Aviapolis tuontipiste löytyy HKI-Vantaa lentokentän lähialueelta 2 km lentokentältä. Kyseessä on umpiperäkärry, jossa on koodilukko. Asiakas tuo irtaimistonsa umpikärryyn ja me noudamme ne umpikärrystä ja viemme ne Hyvinkäälle pakastuspisteeseen. Tässäkin tapauksessa asiakas noutaa pakastetun irtaimiston noutopisteeltä Hyvinkäältä.

Asiakas voi myös tilata varausvaiheessa kotinoudon ja/tai kotipalautuksen.

Varaus tehdään AINA varauskalenterimme kautta. Asiakas varaa haluamansa pakastimen ja toimittaa irtaimistonsa haluamaansa tuontipisteeseen (Hyvinkää, Aviapolis) viimeistään 1vrk ennen varsinaista varauspäivää.

Esimerkki, tuonti Hyvinkäälle: Olet tulossa matkalta 26.2 klo:20:00 ja haluat toimittaa matkatavarasi suoraan kentältä pakastuspalveluumme Hyvinkäälle. Tällöin voit varata pakastimen aikaisintaan päivälle 27.2 ja toimittaa irtaimiston Hyvinkäälle viimeistään 27.2 18:00

Esmerkki, tuonti Aviapolis tuontipiste: Olet tulossa matkalta 26.2 klo: 20:00 ja haluat toimittaa matkatavarasi suoraan kentältä Aviapolis tuontipisteeseen. Tällöin voit varata pakastimen ja pakastuksen alkavaksi 28.2. Tällöin meillä on aikaa reagoida ja noutaa irtaimistosi Aviapolis tuontipisteeltä.

Noudamme Aviapoliksen tuontipisteeltä irtaimiston tarvittaessa joka päivä ennen klo: 18:00. Irtaimiston voi tuoda tuontipisteisiin (Hyvinkää, Aviapolis) aikaisintaan 3 vuorokautta ennen pakastuksen alkua.

Matkalaukkujen pakastuspalvelu keep frozen 250px

Matkalaukun pakastus on halpa vakuutus siitä, että luteet eivät pääse kotiisi levittäytymään.

Matkalaukun pakastaminen on erittäin suositeltavaa tilanteissa, joissa lomakohteessa on havaittu luteita tai olet saanut epämääräisiä puremia.

Matkalaukkujen pakastuspalvelu tarjoaa sinulle huippuluokan ratkaisun varmistaaksesi, että voit nauttia lomastasi täysin huolettomasti ja palata kotiin turvallisesti. Tutustu palveluumme ja anna meille mahdollisuus tehdä matkastasi ja kotiinpaluustasi mahdollisimman miellyttävää ja stressitöntä!

Kestävätkö hyönteiset pakkasta?

Hyönteiset sopeutuvat kylmään pääasiassa kahdella tavalla: joko välttämällä jäätymistä tai sietämällä sitä. Jäätymistä välttävät hyönteiset lisäävät glyserolin ja sokerien pitoisuutta kudoksissaan alentaakseen jäätymispistettään. Tämä sopeutuminen vaatii aikaa ja olosuhteiden valmistelua. Tarpeeksi kylmät olosuhteet kuitenkin poistavat tämän sopeutumisajan. Toisaalta jäätymistä sietävät hyönteiset estävät jään muodostumisen ruiskuttamalla erityistä nukleoitumisproteiinia kehonsa nesteisiin. Näin ne voivat säilyä jäätyneinä pitkiäkin aikoja ja silti toipua sulamisen jälkeen.

Lisäksi monet hyönteiset sopeutuvat nopeasti kylmään poistamalla ulostetta ja vettä kehostaan. Tämä on yleinen tapa, jolla hyönteiset suojaavat itseään jopa -18°C:n lämpötiloissa. Tämän vuoksi tehokkaammat lämpötilat hyönteisten tappamiseksi ovat alle -20°C

Hyönteiset kuolevat varmasti pakastuspalvelussamme

Pakkanen on tehokas tapa tappaa kaikki luteiden kehitysvaiheet, muna-asteelta aikuiseen yksilöön. Lisäksi se tuhoaa russakat, torakat, vaatekoit, ihrakuoriaiset, pilkkuturkiskuoriaiset, sokeritoukat, paperitoukat sekä turkiskuoriaiset.

Kuinka kauan pakastus kestää?

Pakastus kestää oletuksena 3 vuorokautta, mutta voit halutessasi varata lisäpäiviä pakastuspalveluun. Suositellut pakastusajat eri hyönteislajeille löytyvät varaussivulta.

Korvaako vakuutus?

Matkatavaravakuutus yleensä korvaa luteiden tuhoamisen matkatavaroista.

Ota yhteyttä omaan vakuutusyhtiöösi saadaksesi korvauksen palvelumme käytöstä.

Mitä hyönteisiä tuhotaan?

Meidän ammattimaisessa käsittelyssä luteet, turkiskuoriaiset, torakat, russakat, vaatekoit sekä muut hyönteiset tuhotaan varmasti!

Pakastuspalvelumme käytännössä

Tee pakastuspalvelun varaus helposti verkkosivustomme kautta osoitteessa https://bugbusters.fi/pakastuspalvelun-varauskalenteri/. Varaamalla pakastimen varmistat sen käytön vähintään 3 vuorokauden ajaksi.

HUOM: Varauspäivä on päivä, jolloin pakastusprosessi käynnistyy pakastuspisteessämme. Ole hyvä ja tuo tavarat pakastus- tai vastaanottopisteelle 1-3 vuorokautta ennen varauspäivää. Irtaimiston on oltava pakastus- tai vastaanottopisteessä minimissään 1vrk ennen pakastuksen aloituspäivää.

Jos matkalaukkusi eivät mahdu varattuun pakastimeen, huolehdimme puolestasi toisen vapaan arkun varaamisesta. Uuden pakastusarkun mahdollinen varaus veloitetaan erillisellä laskulla hinnastomme mukaisesti.

Pakastuspalvelun tilattuasi saat tarkemmat toimintaohjeet sähköpostitse.

Useimmat matkatavarat voidaan helposti sijoittaa pakastimeen ilman ongelmia. Koko matkalaukku voidaan periaatteessa pakastaa sellaisenaan, mutta muista poistaa ennen pakastamista mahdolliset nestemäiset aineet, rasvat ja kosteat meikit. Elektroniikkaa voi myös pakastaa, mutta suosittelemme välttämään sen käynnistämistä kahden vuorokauden ajan pakastuksen jälkeen. Jos matkalaukussasi on herkkiä esineitä, jotka eivät kestä pakastamista, voit imuroida ne huolellisesti. Huomioi, että imuroidessa pölypussi tulee hävittää roskikseen kodin ulkopuolella.

Pakastuspalvelun tilattuasi saat tarkemmat toimintaohjeet sähköpostitse.

Ennen matkalaukun tuomista pakastus- tai tuontipisteeseen, poista siitä ne esineet, jotka eivät kestä pakkasta. Käytä suurta ja erittäin vahvaa jätesäkkiä tai kelmuta matkalaukku huolellisesti kiristekelmulla. Sulje pussin suu tiiviisti teipillä tai nippusiteellä.
Huomio: Tuonti- ja pakastuspisteessämme on saatavilla jätesäkkejä sekä nippusiteitä hätätapauksia varten, jos et pysty hankkimaan tarvittavia tarvikkeita matkalaukkujesi suojaamiseksi ajankohdan vuoksi.

Matkatavaroiden suojaus ja lajittelu on suoritettava ennen tuonti- tai pakastuspisteeseen tuomista. Huolehdi, että pakastettava irtaimisto on erittäin hyvin suojattu, jotta estetään luteiden leviäminen tiloihimme tai muiden asiakkaiden irtaimistoihin.

Pakastuspalvelun tilattuasi saat tarkemmat toimintaohjeet sähköpostitse.

Voit toimittaa matkalaukut monella eri tavalla Hyvinkään pakastuspisteeseemme.

  1. Voit tuoda matkalaukkusi suoraan Hyvinkäälle pakastuspisteeseen aikaisintaan 3 vuorokautta ennen varauksesi alkamista mihin tahansa haluamaasi aikaan, kuitenkin viimeistään varauksen aloituspäivänä. Saat ovikoodin pakastuspisteeseen, jonne voit jättää matkatavarasi odottamaan pakastuksen alkua. Pakastuspisteemme sekä Aviapoliksen vastaanottopiste (itsepalvelupisteet) on avoinna ympäri vuorokauden joka päivä vuoden ympäri. Muistathan, että palvelupisteissämme ei ole henkilökuntaa, joten se toimii täysin itsepalveluperiaatteella.
  2. Toimita matkatavarasi kätevästi Helsinki-Vantaan lentokentän Aviapolis-alueella sijaitsevaan tuontipisteeseemme. Noudamme pakastettavat matkatavarat tuontipisteeltä ja kuljetamme ne turvallisesti pakastuspisteeseemme Hyvinkäälle. Tuontipisteemme sijaitsee noin 2 kilometrin päässä lentokentästä. Huomioithan, että matkatavarat tulee toimittaa tuontipisteelle viimeistään 1 vuorokausi ennen arkkupakastimen varauspäivää.
  3. Voit tilata pakastettavan irtaimiston noudon ulko-oveltasi. Palvelu on saatavilla max 100km päästä Hyvinkään pakastuspisteestämme. Kotinouto täytyy tilata ja maksaa varauksen yhteydessä.

Pakastamme matkatavarasi varauspäivänä, ja saat erillisen ilmoituksen sähköpostiisi heti, kun pakastus on aloitettu. Järjestelmämme valvoo jatkuvasti arkkupakastimien lämpötiloja varmistaen, että ne pysyvät riittävän kylminä.

Esimerkiksi luteet eivät selviä -20 asteen lämpötilassa. Pyrimme säilyttämään lämpötilan noin 5-10 astetta alhaisempana varmistaaksemme, että kaikki kohdehyönteiset kuolevat käsiteltävistä tavaroista.

Pakastuksen valmistuttua voit noutaa pakastetut matkalaukut milloin tahansa vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä Hyvinkään pakastuspisteeltämme.

Voit tilata irtaimiston tuonnin ulko-ovellesi pakastuksen jälkeen. Palvelu on saatavilla max 100km päästä Hyvinkään pakastuspisteestämme. Kotipalautus täytyy tilata ja maksaa varauksen yhteydessä.


Meillä on useita pakastimia kooltaan 400 ltr – 560 ltr. Tarkemman pakastinarkkujen koot sekä varaushinnat näet suoraan varauskalenteristamme.

Varaa paikkasi nyt ja takaa kotisi puhtaus ilman luteita matkan jälkeen.

Matkalaukkujen pakastuspalvelu mrcool pakastuspiste only man

Hän on Mr. Cool, joka pitää huolta suurimmasta osasta asiakkaidemme kanssa tapahtuvasta pakastuspalvelumme viestinnästä. Tarkoituksena on pitää asiakkaat ajan tasalla pakastusprosessin kulusta. Hän myös tarkkailee pakastimien lämpötiloja herkeämättä, jotta pakastusoperaatio saadaan kunnialla päätökseen ja mahdolliset hyönteiset tapettua pakastettavasta irtaimistosta.

Älä ota turhia riskejä, koska se saattaa tulla erittäin kalliiksi

Älä anna kohdehyönteisten pilata loman jälkeistä aikaa – valitse luotettava ja tehokas ratkaisu. Matkalaukkujen pakastuspalvelumme auttaa sinua palaamaan kotiin ilman ylimääräisiä huolenaiheita.

Tämä aihe saattaa kauhistuttaa sinua ja tuntua erittäin hankalalta, mutta usko meitä. Saat erittäin helposti ymmärrettävät ohjeet ennen pakastusta ja sinun tarvitsee vain toimittaa matkatavarasi meille. Me hoidamme loput puolestasi ja tuhoamme joka ikisen kohdehyönteisen matkatavaroistasi sekä matkalaukustasi. Olemme auttaneet jo yli +400 matkailijaa pelastamaan matkatavaransa matkan jälkeen.

Matkalaukkujen pakastuspiste Hyvinkää

Bug Busters Oy
Pakastuspiste, tuontipiste, noutopiste
Itsepalvelupiste avoinna 24h vrk
Palo-ojantie 10, Halli C
05810 Hyvinkää
p. 0600 96 669
Avoinna: 24/7/365

Matkalaukkujen tuontipiste Helsinki- Vantaa Aviapolis

Bug Busters Oy
Tuontipiste
Itsepalvelupiste avoinna 24h vrk
Forenom piha-alue
Sokkakuja 1, 01530 Vantaa
p. 0600 96 669
Avoinna: 24/7/365


~ Sano hyvästit kohde hyönteisille ~


Ludeturvalla turvaat kotisi luteilta edullisesti vuosimaksulla.