Matkalaukkujen pakastuspalvelu

~ Matkailijan paras kumppani – Ehkäisee luteiden leviämisen kotiisi ~

Tarjoamme matkalaukkujen pakastuspalvelua luteiden, turkiskuoriaisten, torakoiden ja muiden ryömivien hyönteisten hävittämiseen matkatavaroista ja muista irtaimistoista. Tämä erityispalvelu on suunniteltu erityisesti maailmanmatkaajille. Asiakkaan irtaimisto tai matkatavarat pakastetaan vähintään -20 °C asteessa 3 vuorokauden ajan.

Matkalaukussa saattaa piilotella todellinen yllätys, eli lude. Pakastuspalvelumme auttaa tuhoamaan luteet matkalaukuista.
Luteet leviävät erittäin tehokkaasti mm. matkalaukuissa ihmisten koteihin hotelleista ja muista majapaikoista.

Hyönteiset kuolevat varmasti pakastuspalvelussamme

Pakkanen on tehokas tapa tappaa kaikki luteiden kehitysvaiheet, muna-asteelta aikuiseen yksilöön. Lisäksi se tuhoaa russakat, torakat, vaatekoit, ihrakuoriaiset, pilkkuturkiskuoriaiset ja turkiskuoriaiset.

Valitettavasti monet matkustajat joutuvat ikävään yllätykseen huomatessaan hotellihuoneessaan luteita. Tällöin on suuri riski, että luteet pääsevät myös matkatavaroihin ja matkustaja voi huomaamattaan tuoda niitä kotiinsa.

Matkalaukun pakastus on halpa vakuutus siitä, että luteet eivät pääse kotiisi levittäytymään.

Matkalaukun pakastaminen on erittäin suositeltavaa tilanteissa, joissa lomakohteessa on havaittu luteita tai olet saanut epämääräisiä puremia.

Ehkäise luteiden leviämistä lomalta kotiisi – Tarjoamme matkalaukun pakastuspalvelun, joka varmistaa lomasi huolettoman sujumisen. Suojaa kotisi ja nauti matkastasi ilman epämiellyttäviä yllätyksiä

Matkalaukun pakastaminen on erittäin suositeltavaa tilanteissa, joissa lomakohteessa on havaittu luteita tai olet saanut epämääräisiä puremia. Matkalaukkujen pakastuspalvelu tarjoaa sinulle huippuluokan ratkaisun varmistaaksesi, että voit nauttia lomastasi täysin huolettomasti ja palata kotiin turvallisesti. Tutustu palveluumme ja anna meille mahdollisuus tehdä matkastasi ja kotiinpaluustasi mahdollisimman miellyttävää ja stressitöntä!

Vaikka tiedämme, että luteet kuolevat jo -20 °C asteessa, mutta haluamme varmistaa hävittämisen tehokkuuden vakavasti suhtautuen. Siksi pakastamme irtaimiston noin -25 °C asteessa varmistaaksemme, että kaikki irtaimistossa olevat hyönteiset kuolevat. Yksikin elävä lude tai munan jääminen matkatavaroihin johtaa ludeongelmaan kotona.

Kuinka kauan pakastus kestää?

Pakastus kestää oletuksena 3 vuorokautta, mutta voit halutessasi varata lisäpäiviä pakastuspalveluun. Suositellut pakastusajat eri hyönteislajeille löytyvät varaussivulta.

Korvaako vakuutus?

Matkatavaravakuutus tai kotivakuutus voi mahdollisesti korvata luteiden tuhoamisen matkatavaroista.

Ota yhteyttä omaan vakuutusyhtiöösi saadaksesi korvauksen palvelumme käytöstä.

Mitä hyönteisiä tuhotaan?

Meidän ammattimaisessa käsittelyssä luteet, turkiskuoriaiset, torakat, russakat, vaatekoit sekä muut hyönteiset tuhotaan varmasti!

Pakastuspalvelumme käytännössä

Tee pakastuspalvelun varaus helposti verkkosivustomme kautta osoitteessa https://bugbusters.fi/pakastuspalvelun-varauskalenteri/. Varaamalla pakastimen varmistat sen käytön vähintään 3 vuorokauden ajaksi. Huomioithan, että varaus koskee itse pakastinta. Suosittelemme tuomaan matkalaukkusi Aviapoliksen vastaanottopisteeseen 2-3 vuorokautta ennen pakastuksen alkua.

Esimerkki: Jos saavut lentokentältä torstaina 23.11 klo 22:00 vastaanottopisteeseen, suosittelemme varaamaan pakastuksen alkavaksi aikaisintaan lauantaina 25.11.

Mikäli matkalaukkusi eivät mahdu varattuun pakastimeen, varaamme puolestasi toisen vapaan arkun. Uuden arkun varaus veloitetaan hinnastomme mukaisesti erillisellä laskulla.

Useimmat matkatavarat voidaan laittaa pakastimeen ilman ongelmia. Koko matkalaukku voidaan periaatteessa pakastaa sellaisenaan, mutta ennen pakastamista on tärkeää poistaa nestemäiset aineet, rasvat ja kosteat meikit. Elektroniikkaa voi myös pakastaa, mutta sen käynnistämistä tulisi välttää kahden vuorokauden ajan pakastuksen jälkeen. Vaihtoehtoisesti herkät esineet, jotka eivät kestä pakastamista, voi imuroida huolellisesti. Imuroinnin päätteeksi pölypussi tulee hävittää roskikseen kodin ulkopuolella.

Poista matkalaukustasi ne esineet, jotka eivät kestä pakkasta. Laita matkalaukku suureen ja erittäin vahvaan jätesäkkiin tai kelmuta se huolellisesti kiristekelmulla. Sulje pussin suu joko teipillä tai nippusiteellä.

Huomio: Vastaanottopisteessä ja pakastuspisteessä on saatavilla jätesäkkejä sekä nippusiteitä hätätapauksia varten, mikäli et pysty hankkimaan tarvittavia tarvikkeita matkalaukkujesi suojaamiseksi ajankohdan vuoksi.

Huomio: Matkatavaroiden suojaus ja lajittelu tulee suorittaa ennen pakastuspisteeseen tuomista. Huolehdi pakastettavan irtaimiston erittäin tarkasta suojauksesta, jotta luteiden leviäminen tiloihimme tai muiden asiakkaiden irtaimistoihin estyy.

Pakastuspalvelun tilattuasi saat tarkemmat toimintaohjeet sähköpostitse.

Voit toimittaa matkalaukut 3 eri tavalla Hyvinkään pakastuspisteeseemme.

  1. Voit tuoda matkalaukkusi suoraan Hyvinkäälle itsepalvelupisteeseemme aikaisintaan 3 vuorokautta ennen varauksesi alkamista mihin tahansa haluamaasi aikaan, kuitenkin viimeistään varauksen aloituspäivänä. Saat ovikoodin itsepalvelupisteeseen, jonne voit jättää matkatavarasi odottamaan pakastuksen alkua. Pakastuspisteemme sekä Aviapoliksen vastaanottopiste (itsepalvelupisteet) on avoinna ympäri vuorokauden joka päivä vuoden ympäri. Muistathan, että palvelupisteissämme ei ole henkilökuntaa, joten se toimii täysin itsepalveluperiaatteella.
  2. Toimita matkatavarasi kätevästi Helsinki-Vantaan lentokentän Aviapolis-alueella sijaitsevaan vastaanottopisteeseemme. Noudamme pakastettavat matkatavarat vastaanottopisteeltä ja kuljetamme ne turvallisesti pakastuspisteeseemme. Vastaanottopisteemme sijaitsee noin 2 kilometrin päässä lentokentästä. Huomioithan, että matkatavarat tulee toimittaa vastaanottopisteelle viimeistään 1 vuorokausi ennen arkkupakastimen varauspäivää.
  3. Bug Busters tarjoaa noutopalvelun, joka mahdollistaa kotiosoitteestasi pakastettavan irtaimiston turvallisen kuljetuksen Hyvinkään pakastuspisteelle. Noudon ajankohta sovitaan erikseen asiakkaan kanssa, ja palvelu on saatavilla, kun kotiosoitteesi sijaitsee alle 100 kilometrin päässä Hyvinkään pakastuspisteestä.

Pakastamme matkatavarasi varauspäivänä, ja saat erillisen ilmoituksen sähköpostiisi heti, kun pakastus on aloitettu. Järjestelmämme valvoo jatkuvasti arkkupakastimien lämpötiloja varmistaen, että ne pysyvät riittävän kylminä.

Esimerkiksi luteet eivät selviä -20 asteen lämpötilassa. Pyrimme säilyttämään lämpötilan noin 5-10 astetta alhaisempana varmistaaksemme, että kaikki kohdehyönteiset kuolevat käsiteltävistä tavaroista.

Pakastuksen valmistuttua voit noutaa pakastetut matkalaukut milloin tahansa vuorokauden ympäri, joka päivä, vuoden jokaisena päivänä Hyvinkään pakastuspisteeltämme.

Bug Busters voi myös palauttaa pakastetun irtaimiston kotiosoitteeseesi. Palautuksen aikataulu sovitaan erikseen asiakkaan kanssa. Tämä palvelu on saatavilla, mikäli kotiosoite on alle 100 kilometrin päässä Hyvinkään pakastuspisteestä.


Meillä on useita pakastimia kooltaan 400 ltr – 560 ltr. Varaushinnat alk. 90 EUR / 3 vuorokautta. Tarkemman pakastinarkkujen koot sekä varaushinnat näet suoraan varauskalenteristamme.

Varaa paikkasi nyt ja takaa kotisi puhtaus ilman luteita matkan jälkeen.

Tämä on Mr. Freezer, joka pitää huolta asiakkaidemme kanssa tapahtuvasta pakastuspalvelumme viestinnästä. Mr. Freezerillä on tapana heittäytyä huumorin puolelle ja ilmoittaa asiakkaille pakastuksen etenemisestä asiallisesti, mutta samalla hieman leikkisällä otteella. Hän lähettelee viestejä, jotka saattavat olla vähän hassuja, mutta tarkoituksena on pitää asiakkaat ajan tasalla pakastusprosessin kulusta. Mr. Freezeriä vaivaa toisinaan höpönassuisuus 😉

Älä ota turhia riskejä, koska se saattaa tulla erittäin kalliiksi

Pakastuspiste Hyvinkää

Bug Busters Oy
Pakastuspiste / Itsepalvelupiste 24h
Martinsyrjäntie 14, Halli 19
05810 Hyvinkää
p. 0600 96 669
Avoinna: 24/7/365

Vastaanottopiste Helsinki- Vantaa Aviapolis

Bug Busters Oy
Vastaanottopiste / Itsepalvelupiste 24h
Forenom piha-alue
Sokkakuja 1, 01530 Vantaa
p. 0600 96 669
Avoinna: 24/7/365


~ Sano hyvästit ryömiville hyönteisille ~


Hakusanat