Matkalaukkujen pakastuspalvelu

~ Matkailijan paras kumppani – Ehkäisee mm. luteiden leviämisen kotiisi ~

Törmäsitkö matkallasi luteisiin, torakoihin tai muihin ei haluttuihin öttiäisiin? Saitko outoja puremia matkasi aikana?

Ratkaisumme on tässä: Esittelemme ylivoimaisen matkalaukkujen pakastuspalvelun, suunniteltu erityisesti seikkailunhaluisille maailmanmatkaajille. Unohda huolesi ja anna meidän hävittää nämä epämiellyttävät vieraat. Irtaimistosi ja matkatavarasi altistetaan huolellisesti noin -25 °C pakkaselle kolmen päivän ajan, jotta voit nauttia kotiinpalustasi täysin huolettomasti. Jätä luteiden hävittäminen matkalaukusta huoleksemme.

Tutuissakin hotelleissa saattaa ilmetä laajoja lutikkaongelmia

Asiakaskunta vaihtuu hotelleissa tiheään tahtiin ja vieraat saapuvat eri puolilta maailmaa. Jotkut vieraista tulevat alueilta, joissa lutikoita tai torakoita esiintyy hyvin yleisesti, eivätkä he yleensä edes välitä näiden olemassa olosta tämän vuoksi. Usein matkustelun jälkeen lutikat tai torakat voivat valitettavasti levitä kotiisi. Lutikoiden ja torakoiden hävittäminen on aikaa vievää ja kustannukset nousevat usein jopa useisiin tuhansiin euroihin.

Sitoudumme vakavasti pakastusprosessiin. Vaikka hyönteiset yleensä kuolevat noin -20 asteen lämpötilassa, ammattitaitomme takaa täyden hyönteisten tuhon varmistamalla, että pidämme lämpötilan jatkuvasti alle -25 astetta. Näin varmistamme, että hyönteisten tuhoaminen on sataprosenttisen varmaa.

Matkalaukussa saattaa piilotella todellinen yllätys, eli lude. Pakastuspalvelumme auttaa tuhoamaan luteet matkalaukuista.
Luteet ja torakat leviävät erittäin tehokkaasti mm. matkalaukuissa ihmisten koteihin hotelleista ja muista majapaikoista. Kuvassa olevaa tilannetta tulee välttää. Sängyn päällä ei pitäisi pakata matkalaukkua koskaan.

Usein kysyttyä pakastuspalvelusta

Voit toimittaa pakastettavan irtaimiston matkaltasi suoraan HKI-Vantaa Aviapolis- tai Hyvinkään tuontipisteeseemme, jotka ovat avoinna 24/7/365. Aviapolis tuontipiste sijaitsee noin 2 km päästä Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

Halutessasi voit tilata kotinoudon ulko-oveltasi ja/tai palautuksen kotiovellesi varausta tehdessäsi. Kotinouto ja palautus on mahdollista tilata max 100km päästä pakastuspisteestä Hyvinkäältä. Ylimeneviltä kilometreiltä veloitamme 1€/ ajettu km.

Jos asut kauempana, niin voit vaihtoehtoisesti toimittaa pakastettavan irtaimiston postin postipakettina perille toimitettuna Hyvinkään pakastuspisteeseen osoitteeseen Palo-ojantie 10, 05810 Hyvinkää.

Meillä on tällä hetkellä 9 samankokoista pakastinta. Hankimme pakastimia tarpeen tullen lisää.

Pakastin FRZ1-9 sisämitat: Korkeus : 66 cm Leveys : 165 cm Syvyys : 53 cm. Sisätilavuus: 560 litraa.

Irtaimiston pakastus maksaa  99 € / 3 vuorokautta. Voimassa olevat varaushinnat suoraan varauskalenterista.

Jos sinulla on matkatavaravakuutus ota yhteyttä omaan vakuutusyhtiöösi saadaksesi korvauksen palvelumme käytöstä.

Nouto tapahtuu pakastuspisteestä osoitteesta Palo-ojantie 10, 05810 Hyvinkää, jossa itse pakastusoperaatio suoritetaan. Voit myös tilata kotituonnin tai palautuksen postitse varausta tehdessäsi.

Jos irtaimistosi ei mahdu varattuun pakastimeen varaamme toisen pakastimen automaattisesti puolestasi. Ylimääräisistä pakastimien varauksista lähetämme sinulle erillisen laskun sähköpostiisi.

Periaatteessa koko matkalaukun sisältöineen voi pakastaa, mutta ennen sitä on suositeltavaa poistaa laukusta kaikki nesteet, rasvat ja kosteutta sisältävät meikit. Elektroniikkaakin voi jäähdytellä, mutta suositellaan jättämään sen käynnistys seuraaville parille vuorokaudelle pakastuksen jälkeen. Tai voit imuroida huolella herkät tavarat, jotka eivät kestä pakastusta. Imurin pölypussi pitää heittää pois kodin ulkopuolelle imuroinnin jälkeen.

Kaikki pakastimen varaukset on tehtävä meidän tarjoamamme varauskalenterin avulla. Asiakkaan tulee ilmoittaa varauksen yhteydessä, milloin hän tuo irtaimistonsa tuontipisteeseen. Pakastamme irtaimistosi välittömästi, kun se on mahdollista varauksiemme puitteissa. Normaalisti pakastus alkaa 1 vuorokausi irtaimiston tuomisen jälkeen tai jopa samana päivänä. Pakastus aloitetaan kuitenkin viimeistään kahden vuorokauden kuluessa siitä, kun asiakas on toimittanut irtaimistonsa tuontipisteeseen. Asiakas voi tarkistaa varauskalenterista varaustilanteen ja valita vapaan pakastimen mielensä mukaan.

Jos olet kiireellisessä tilanteessa ja haluat tuoda irtaimistosi välittömästi tuontipisteelle, voit ottaa yhteyttä taikalinjaan (yhteystiedot löytyvät sivun alaosasta). Voimme tarvittaessa luoda pääsyoikeudet tuontipisteisiin välittömästi soittosi ja varauksesi jälkeen.

Hyönteiset sopeutuvat kylmään pääasiassa kahdella tavalla: joko välttämällä jäätymistä tai sietämällä sitä. Jäätymistä välttävät hyönteiset lisäävät glyserolin ja sokerien pitoisuutta kudoksissaan alentaakseen jäätymispistettään. Tämä sopeutuminen vaatii aikaa ja olosuhteiden valmistelua. Tarpeeksi kylmät olosuhteet kuitenkin poistavat tämän sopeutumisajan. Toisaalta jäätymistä sietävät hyönteiset estävät jään muodostumisen ruiskuttamalla erityistä nukleoitumisproteiinia kehonsa nesteisiin. Näin ne voivat säilyä jäätyneinä pitkiäkin aikoja ja silti toipua sulamisen jälkeen.

Lisäksi monet hyönteiset sopeutuvat nopeasti kylmään poistamalla ulostetta ja vettä kehostaan. Tämä on yleinen tapa, jolla hyönteiset suojaavat itseään jopa -18°C:n lämpötiloissa. Tämän vuoksi tehokkaammat lämpötilat hyönteisten tappamiseksi ovat alle -20°C. Huomioimme tämän pakastusprosessissamme, sillä pakastimemme menevät alle -25°C:n ja koko pakastusoperaation keskilämpötila on vähintään -25°C.

Pakkanen on tehokas tapa tappaa kaikki luteiden kehitysvaiheet, muna-asteelta aikuiseen yksilöön. Lisäksi se tuhoaa mm. russakat, torakat, vaatekoit, ihrakuoriaiset, pilkkuturkiskuoriaiset, sokeritoukat, paperitoukat, turkiskuoriaiset sekä muut hyönteiset. Hyönteiset kuolevat 100% varmuudella pakastuspalvelussamme.

Kyllä on. Kun tuholaistorjuntaa tehdään kotona, yleensä tekstiilit on pestävä ja irtaimistoa saatettava hävittää. Pakastuspalvelumme pystyy auttamaan tässä tilanteessa. Pystymme pakastamaan pieniä irtaimistoja, jotka mahtuvat pakastimiimme, ja tietenkin myös tekstiilejä. Tekstiilien pakastamisella vältetään suuri pesurumba. Pakastettava irtaimisto ja tekstiilit tulee pakata ennen niiden tuomista pakastukseen joko jätesäkkeihin tai pahvilaatikoihin, jotka on suojattu jätesäkeillä. Ole hyvä ja tarkista pakastimien sisämitat, jotta osaat valita oikean kokoiset pakkauslaatikot

Useimmat matkatavaravakuutukset korvaavat yleensä luteiden tuhoamisen matkatavaroista. Esimerkiksi If-vakuutuksen matkatavaravakuutus korvaa 100 € saakka matkatavaroiden puhdistusta luteista tai muista haittaeläimistä.
Ota yhteyttä omaan vakuutusyhtiöösi ja kysy asiasta lisää saadaksesi korvauksen palvelumme käytöstä.

Sinun ei tarvitse varata, kuin yhden pakastimen. Varaamme lisäpakastimia automaattisesti, jos irtaimisto ei mahdu varattuun pakastimeen.

Varatessasi palvelua Postilta, valitse toimitusvaihtoehdoista postipaketti kotitoimituksella. Kun lähetät irtaimistosi meille, huolehdit itse postimaksusta postille. On tärkeää valita kotiinkuljetuspalvelu, sillä emme nouda paketteja postista. Saat tarkempia toimintaohjeita varauksen tekemisen jälkeen.

Totta kai! Palvelumme on erityisesti suunniteltu tätä varten. Voit tuoda irtaimistoa, tekstiilejä ja muita tavaroita pakkaseen, kunhan ne mahtuvat arkkujen mittojen mukaan pakastimeen.

Sano jäähyväiset matkalaukun salamatkustajille
Toimimme yhteistyössä Pakastuspalvelu Jäähy Oy:n kanssa.

Matkalaukun pakastus on halpa vakuutus siitä, että luteet eivät pääse kotiisi levittäytymään.

Varaa pakastin nyt ja takaa kotisi puhtaus ilman luteita matkan jälkeen.


Pakastuspalvelumme yksinkertaisuudessaan
1: Varaa pakastin
2: Toimita irtaimisto haluamaasi tuontipisteeseen
joko HKI-Vantaa Aviapolis tai Hyvinkää.
Halutessasi voit tilata myös kotinoudon.
3. Jos toit irtaimiston Aviapolikseen, Bug Busters noutaa pakastettavan irtaimiston
tuontipisteestä ja tuo pakastuspisteeseen Hyvinkäälle pakastettavaksi.
4: Irtaimiston pakastus tapahtuu toimestamme Hyvinkäällä.
5: Nouda pakastettu irtaimisto Hyvinkäältä tai tilaa kotipalautus.
Saat erittäin kattavat ohjeet sekä tunnuksen seurantasivulle varauksesi jälkeen sähköpostiisi. Voit seurata kohta kohdalta pakastuksen etenemistä henkilökohtaisella seurantasivulla. Sieltä näet mm. pakastusjakson kesimääräisen lämpötilan livenä, joka päivittyy automaattisesti 2h välein.


Älä ota turhia riskejä, koska se saattaa tulla erittäin kalliiksi

Älä anna kohdehyönteisten pilata loman jälkeistä aikaa – valitse luotettava ja tehokas ratkaisu. Matkalaukkujen pakastuspalvelumme auttaa sinua palaamaan kotiin ilman ylimääräisiä huolenaiheita.

Tämä aihe saattaa kauhistuttaa sinua ja tuntua erittäin hankalalta, mutta usko meitä. Saat erittäin helposti ymmärrettävät ohjeet ennen pakastusta ja sinun tarvitsee vain toimittaa matkatavarasi meille.

Me hoidamme loput puolestasi ja tuhoamme joka ikisen kohdehyönteisen matkatavaroistasi sekä matkalaukustasi. Olemme auttaneet jo yli +400 matkailijaa pelastamaan matkatavaransa matkan jälkeen.

Pakastuspalvelumme yhteystiedot

Pakastuspalvelu Jäähy Oy

Pakastuspiste, tuontipiste, noutopiste
Itsepalvelupiste avoinna 24h vrk
Palo-ojantie 10, Halli C
05810 Hyvinkää

Pakastuspalvelun taikalinja:
Ma – Pe 08:00-21:00 – 050 530 7963
WhatsApp 24h: [ Lähetä viesti ]

 

Pakastuspalvelu Jäähy Oy
Tuontipiste
Itsepalvelupiste avoinna 24h vrk
Forenom piha-alue
Sokkakuja 1, 01530 Vantaa

Pakastuspalvelun taikalinja:
Ma – Pe 08:00-21:00 – 050 530 7963
WhatsApp 24h: [ Lähetä viesti ]