Referenssi: Ludetorjuntaa Helsingin kalliossa

Referenssi: Ludetorjuntaa Helsingin kalliossa luteiden torjuntaa kalliossa

Helsingin Kalliossa luteet olivat levinneet asuintalon rappukäytävään ja niitä löytyi myös kuudesta huoneistosta. Valitettavasti myrkytykset eivät olleet auttaneet. Rappukäytävän huoneistoissa oli vuoden aikana käynyt kolme eri yritystä torjumassa luteita, mutta toimenpiteistä huolimatta ludeongelmasta ei oltu päästy eroon. Onneksi isännöitsijä ymmärsi pyytää apuamme, sillä muussa tapauksessa taloyhtiö olisi joutunut taistelemaan luteiden kanssa ikuisuuteen asti.

Referenssi: Ludetorjuntaa Helsingin kalliossa luteiden torjuntaa kalliossa frame

Hoidimme luteiden hävityksen lämpökäsittelyllä ja muilla avustavilla toimenpiteillä, joiden ansiosta pääsimme kahdessa kuukaudessa eroon kaikista luteista rappukäytävän huoneistoissa. Isännöitsijä oli erittäin tyytyväinen, sillä ludepainajainen oli vihdoin ohi.

Monissa Helsingin kerrostaloissa on vanhoja rakenteita, joissa voi olla koloja ja halkeamia. Tämä mahdollistaa luteiden nopean leviämisen huoneistojen välillä. Siksi on äärimmäisen tärkeää ryhtyä torjuntatoimiin välittömästi ja mieluiten ammattitaitoisen toimijan kanssa, joka pystyy lopullisesti tuhoamaan luteet.

Teimme sen kahdessa kuukaudessa, kun kilpailijamme taistelivat turhaan vuoden päivät. Voimme siis olla tyytyväisiä ja iloisia yhteistyöstämme isännöitsijän kanssa. Isännöitsijältä meinasi usko loppua jossain vaiheessa, koska he olivat yrittäneet ratkaista tätä ongelmaa eri yritysten avulla pitkään.

Lopulta tämä tuli taloyhtiölle melkoisesti maksamaan. Jos he olisivat löytäneet palvelumme heti alussa, olisi säästetty aikaa, hermoja sekä riihikuivaa rahaa.

Valitse
oikein

Bug
Busters

Ole tarkkana, että kenet valitset kumppaniksesi. Oikean kumppanin valitseminen tarkoittaa selvää ajan ja rahan säästöä, kun teet oikean valinnan jo ensimmäisellä yrityksellä.

Vastaa