Taloyhtiön ludeongelma

Olemme suorittaneet useita erittäin haastavia ludetorjuntoja kerrostaloissa. Näissä kohteissa ludeongelma on saanut lähes aina alkunsa huoneistosta, missä asukas ei ole elämäntilanteensa vuoksi osannut havaita ongelmaa ajoissa, saatikka sitten puutua siihen.

Taloyhtiön ludeongelma

Näissä huoneistoissa ludepopulaatio pääsee kasvamaan merkittäväksi ja huomataan vasta siinä vaiheessa, kun luteet jo leviävät rakenteita pitkin kiinteistön muihin huoneistoihin. Usein koetaan myös häpeää, eikä sen vuoksi kerrota ongelmasta heti kun se on havaittu. Kun luteet leviävät rakenteissa, ei enää riitä, että vain yksi huoneisto torjutaan. Taloyhtiöt ajattelevat säästävänsä rahaa, kun torjutaan vieläpä myrkyttämällä huoneisto kerrallaan, mutta tulos on päinvastainen. Luteet ovat vastustuskykyisiä myrkyille ja vaikka aikuiset yksilöt myrkkyihin kuolisivatkin, munat säilyvät hengissä ja niistä kasvaa aina uusi populaatio.

Ludeansa torjunnassa
Perusteellinen kartoitus on torjunnan elinehto

Me teemme aina kartoituksen taloyhtiön huoneistoihin niin laajasti kuin se on tarpeen. Toimintasuunnitelma räätälöidään jokaiselle kohteelle erikseen, samaten asiakasohjeet sen mukaan mitä kussakin huoneistossa joudutaan tekemään. Jotta torjunta saadaan onnistumaan vieläpä yhdellä kerralla, käyttöön otetaan kaikki luteiden torjunnassa toimivat keinot eli kuumuus, kylmyys, mekaaniset torjuntatavat sekä muut avustavat toimenpiteet, jotka yhteisvaikutuksessa tekevät ludetorjunnastamme erittäin tehokkaan. 

Asukkaiden tiedoitus ja yhteistyö

Asukkaiden tiedottaminen ja yhteistyö on erittäin tärkeässä roolissa, joten kyse on aikamoisesta operaatiosta, jotta kaikki osapuolet saadaan puhaltamaan yhteen hiileen. Meillä kaikki narut pysyvät käsissä ja torjunta hoidetaan sujuvasti ja aikatauluissa pysytään, lisäksi kaikille osapuolille raportoidaan kattavasti torjunnan eri vaiheista.

Luteista on mahdollista päästä eroon

Vaikka luteet juuri nyt valtaisivatkin sinun taloyhtiötäsi, ja tuntuu että mitkään torjuntatoimet eivät niitä pysäytä, epätoivoon ei tarvitse vajota. Ota meihin yhteyttä, niin kartoitetaan tilanne ja laaditaan suunnitelma, jolla luteista päästään eroon lopullisesti.

Ludepesä pistorasiassa

Meillä on kattava kokemus ongelmallisista taloyhtiöistä, joissa luteet ovat levinneet useisiin huoneistoihin. Meidät yleensä kutsutaan paikalle silloin, kun torjuntoja on tehty kuukausia myrkytyksillä, eikä mitkään kolmannen osapuolen torjunnat ole tehonneet luteisiin.

Olemme parhaimmillamme kohteissa, jossa luteet ovat levinneet koko taloyhtiöön. Tämä on meidän ydinosaamisaluetta!