Laskutus on mahdollista vain henkilöille, joilla on nuhteeton luottotietorekisteri. Jos asiakkaalla ei ole luottotietoja kunnossa, tarjolla on ainoastaan ennakkomaksu koko laskutettavalle summalle. Jos haluat maksuehdoksi laskutus anna myös sosiaaliturvatunnuksesi, jotta voimme tarkistaa luottokelpoisuutesi!

Verkkolaskutus (yrityksille)

HUOM: Jos valitsit maksun 2 erässä: Ensimmäisen erän maksupäivä on HETI työsuoritteen jälkeen, loppuosa kuukauden päästä.

Torjuntakohde

Jälkitarkkailutuotteet

Tarvitset jälkitarkkailua varten ansateippiä. Tilaa niitä tässä lomakkeella, niin tuomme niitä mukanamme.
Ansateippi Pro 50m ja / tai Ansateippi 25m. Muita torjuntatuotteita löydät Verkkokaupastamme

Yleiset sopimusehdot

Lue yleiset sopimusehdot ennen hyväksyntää.

Melkein valmista

Melkein valmista. Täyttämällä, lähettämällä sekä allekirjoittamalla tämän lomakkeen, vahvistat tilauksesi. Samalla vahvistat, että lomakkeessa olevat tiedot on täytetty oikein ja tulet toimimaan ohjeidemme mukaan. Saat tästä lomakkeesta vielä vahvistuksen sähköpostiisi. Asiakasohjeen saat heti, kun olemme kirjanneet työmääräyksen järjestelmäämme. Kun työmääräys on kirjattu järjestelmäämme, tilaustasi ei voi perua ilman, että siitä koituu tilaajalle kustannuksia sopimusehtojemme mukaisesti. Kun työmääräys on kirjattu järjestelmäämme, saat työmääräyksen mukana asiakasohjeet, joita tulee noudattaa tunnollisesti.