Henkilöauton ludetorjunta

Henkilöauton ludetorjunta

Jos kotonasi on tai on ollut reilusti luteita, on niitä todennäköisesti myös autossasi.

Henkilöautojen lämpötorjuntapalvelussa tuhoamme luteet ja niiden munat autostasi nopeasti lämmöllä. Lämpötorjunta kannattaa tehdä autolle samalla kuin kodissasi tehdään lämpötorjunta tai myrkytys. Tämä sen vuoksi, että pahimmassa tapauksessa luteet kulkeutuvat takaisin kotiisi jos autoosi on vahingossa siirtynyt munia tai eläviä luteita kodistasi.

Ensin käymme auton sisätilat lävitse kuivahöyrytyksellä. Tämän jälkeen lämmitämme autosi sisätilat +70c asteiseksi. Lämpökäsittelyssä menee noin 2 tuntia.

Henkilöautojen lämpötorjunnalle emme voi myöntää takuuta vaan lämpötorjunta uusitaan tarvittaessa. Henkilöautossa ei saa olla mitään ylimääräistä tavaraa, jotka eivät kuulu auton varustukseen. Tämä sen vuoksi, että saamme lämpimän ilman kiertämään auton sisätiloissa kunnolla.

Jos ajoneuvoon on päässyt luteita tulee ne hävittää myös sieltä. Muutoin kotona tehtävä ludetorjunta vesittyy, koska ajoneuvosta voi kulkeutua luteita kotiisi uudelleen.

Kyllä kestää. Ajoneuvon lämpötila saattaa nousta jopa +80c asteeseen kesäisen helteisenä päivänä. Olemme tehneet kymmeniä ja kymmeniä ajoneuvojen ludetorjuntoja menestyksekkäästi.

Jos autossasi on sellaista tavaraa, jotka eivät sinne normaalisti kuulu, sinun tulee tilata lisäksi pakastuspalvelu, jossa nämä tavarat pakastetaan -30c asteessa 3 vuorokauden ajan. Tai vaihtoehtoisesti asiakas itse käsittelee ylimääräiset tavarat joko saunottamalla tai pakastamalla itse.

  • Henkilöauton ludetorjunta 322,58€
    400€

    Ludetorjunnassa menee noin 2 tuntia ja se tehdään lämpötorjuntapisteessämme Hyvinkäällä.

  • Arvonlisävero 24%

    Punaisella merkitty hinta sisältää kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron.

Soita asiakaspalveluumme 010 419 2190 ja tilaa ajoneuvollesi ludetorjunta.