Lämpötorjunta

Lämpötorjunta

Lämpötorjunnalla hävitetään erittäin tehokkaasti luteita ja muita hyönteisiä, kuten torakoita.

Maailman tehokkain lämpötorjunta

Lämpökäsittelyssä on ainoastaan hyviä puolia. Ei pelkästään sen kustannustehokkuus, vaan se, että asukas voi jatkaa normaalia elämää heti torjunnan jälkeen. Luteiden torjunta kestää vain tunteja, maksimissaan yhden työpäivän ajan koko huoneiston torjunnassa. Lämpökäsittelyssä ei käytetä myrkkyjä eikä huonekaluja tarvitse hävittää lainkaan. Lämpökäsittelylle annetaan  tyytyväisyystakuu. Jos luteita on edelleen käsittelyn jälkeen, torjunta tehdään uudestaan takuun puitteissa veloituksetta.

Lämpökäsittelyssä luteet kuolevat kuumuuteen 100% varmuudella. Bug Bustersilla on erittäin tehokkaat laitteet, joilla huoneen lämpötila on 5 minuutin jälkeen tappavissa lämpötiloissa. Ainutkertaisessa käsittelyssämme huoneesta ei mikään elollinen voi selvitä hengissä. Nostamme huoneen lämpötilan noin +80c asteeseen. Tätä lämpötilaa ylläpidetään koko lämpötorjunnan ajan, jolla pystymme takaamaan luteiden varman kuoleman.

Meidän ammattimaisessa käsittelyssä luteet tuhotaan varmasti!

Annettavan tyytyväisyystakuun vuoksi, lämpötorjunnan onnistuminen on 100% varmaa. Ratkaisumme poistaa luteet yhdellä yrityksellä lähes poikkeuksetta. Olemme onnistuneet lähes jokaisessa (99%) tapauksessa tuhoamaan luteet ensimmäisellä yrittämällä.

Tehokkuutemme on huippuluokkaa ja palvelukonseptimme on viritetty huippuunsa, jotta toimintamme olisi mahdollisimman tehokasta. Tämä näkyy erityisesti vasteajoissa, onnistumisissa sekä tietenkin edullisina hintoina kilpailijoihimme verrattuna. 

Olemme olemassa sinua varten!

Huipputehokkaalla menetelmällämme markkinoiden parhaat tulokset: Lämpötorjunnan lisäksi teemme samat toimet kuin perinteisissä torjunnoissa. Tuholaistorjuntamme on koko Suomen tehokkain. Saat siis tuplatorjuntatehon yhden torjunnan hinnalla.

Lämpötorjunnan valitessasi et joudu hävittämään huonekalujasi. Näin säästät jopa tuhansia euroja. Sängyt, patjat sekä huonekalut säästyvät käsittelyssämme hävittämiseltä, joten niitä tarvitse heittää pois.

Lämpötorjunnassa et joudu hävittämään huonekalujasi. 

Emme käytä tehottomia myrkkyjä, jotka voisivat vahingoittaa lemmikkisi ja perheesi terveyttä. Jos asukkaalla on jotain seuraavista: astmapieni lapsiallergia tai lemmikkieläin, niin myrkkyjen käyttö ei ole tällöin suotavaa.

Luteet ovat tulleet vastustuskykyisiksi myrkyille. Sen sijaan myrkyt toimivat lähinnä karkottimena. Pintojen päälle jäävät myrkyt työntävät luteet syvemmälle talon rakenteisiin kohti naapurihuoneita tai naapuriasuntoja.

Puhdas ja myrkytön lämpötorjunta turvaa perheesi elinympäristön.

Luteet ja kaikki luteiden kehitysasteet kuolevat lämpökäsittelyssämme lämmitettävästä tilasta. Suurin ludepopulaatio kuolee lämpöhalvaukseen jo ensimmäisen 5 minuutin aikana. Olemme kehittäneet ainutkertaisia työmenetelmiä ja toimintatapoja sekä käytämme sellaisia lämpötiloja, joissa luteilla ei ole mitään mahdollisuutta selvitä hengissä ammattitaitoisen käsittelymme aikana. Tehokkuutemme sekä ainutkertaisten toimintatapojen vuoksi luteet eivät pysty, eivätkä kerkeä karkaamaan käsittelymme aikana.

Lämpötorjunnassa ei ole lainkaan riskiä luteiden leviämisestä.

Lämpötorjuntalaitteemme on suunniteltu ja viritetty ammattikäyttöön. Laitteet toimivat Nesteen MY uusiutuvalla dieselillä. Yksi lämmityslaite vie ainoastaan 400w virtaa. Laitteet puhaltavat noin +400c asteista lämpöä huonetilaan 90kwa teholla.

Yksi lämmityslaite vie puolet vähemmän virtaa kuin esimerkiksi imuri.

Lämpötorjunta kestää noin 2-4 tuntia per huone, riippuen lämpökäsiteltävän huoneen koosta sekä huoneessa olevien huonekalujen ja tavaroiden määrästä. Pystymme torjumaan 2 huonetta samaan aikaan. Myös kokonaisen huoneiston torjunta onnistuu päivässä.

Lämpötorjunta on nopein tapa päästä lutesta eroon kerralla.

Lämpötorjunta -käsittelyn avulla voimme taata nopean paluun kotiisi. Lämpökäsittelyn jälkeen voit palata kotiisi täydellä mielenrauhalla saman päivän aikana. Lämpötorjunnan jälkeen sinun ei tarvitse olla luteiden syöttinä.

Kun käytät palveluitamme, niin pääset illaksi ludevapaaseen kotiin.

Yksi taattu hinta, emme ole piilottaneet kuluja. Kun valitset Bug Bustersin lämpökäsittelyn, niin voit olla varma, että saat parasta mahdollista palvelua edulliseen hintaan, jossa luteet tuhotaan kerralla. Annettavan tyytyväisyystakuun vuoksi maksat vain kerran.

Lämpötorjunta tulee edullisemmaksi kuin myrkytys.

Hinnoissamme ei ole piilokuluja!

Henkilöasiakkaalla on mahdollista maksaa lämpötorjunnan 2 tai 4 erässä. 1 erä maksetaan heti työsuoritteen jälkeen, ja seuraavat  laskut kuukauden välein. Vaatii nuhteettoman luottorekisterin, joka tarkistetaan tilauksen yhteydessä.

Meillä on suomen edullisimmat hinnat. Lämpötorjunta on myös kokonaiskustannukseltaan edullisempi kuin muut torjuntatavat.  Henkilöasiakkaalla on mahdollista maksaa HeatBuster lämpökäsittelyn 2 tai 4 erässä. 1 erä maksetaan heti, ja seuraavat  laskut kuukauden välein.

Olemme kilpailijoitamme keskimäärin 25% edullisempia.

 • 1 huoneen lämpötorjunta 563,71€
  699€

  Kertakäsittely riittää. Luteiden kaikki kehitysasteet kuolevat ensimmäisellä kerralla.

 • Yksiö < 25m2 625€
  775€

  Kertakäsittely riittää. Luteiden kaikki kehitysasteet kuolevat ensimmäisellä kerralla.

 • Yksiö > 25m2 800€
  992€

  Kertakäsittely riittää. Luteiden kaikki kehitysasteet kuolevat ensimmäisellä kerralla.

 • 2 huoneen lämpötorjunta 875€
  1085€

  Kertakäsittely riittää. Luteiden kaikki kehitysasteet kuolevat ensimmäisellä kerralla.

 • 3 huoneen lämpötorjunta 1125€
  1395€

  Kertakäsittely riittää. Luteiden kaikki kehitysasteet kuolevat ensimmäisellä kerralla.

 • 4 huoneen lämpötorjunta 1275€
  1581€

  Kertakäsittely riittää. Luteiden kaikki kehitysasteet kuolevat ensimmäisellä kerralla.

 • 5 huoneen lämpötorjunta 1525€
  1891€

  Kertakäsittely riittää. Luteiden kaikki kehitysasteet kuolevat ensimmäisellä kerralla.

 • 5 huoneen lämpötorjunta 1625€
  2015€

  Kertakäsittely riittää. Luteiden kaikki kehitysasteet kuolevat ensimmäisellä kerralla.

 • Matkakulut 0,81€ / km
  1€ / km

  Pääkaupunkiseutu: Jos kohde sijaitsee pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa tai Kauniainen) matkakuluja ei veloiteta.

  Alle 100km toimipisteestämme: Matkakuluja ei veloiteta.

  Yli 100km toimipisteestämme: Kilometrikorvaus 1,00 €/km sisältäen matka-ajan sekä kilometrikorvauksen vain yhteen suuntaan väliltä Hyvinkää – asiakaskohde

 • Arvonlisävero ALV 24 %

  Punaisella merkitty hinta sisältää kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron.

Normaalisti riittää makuuhuoneen tai makuuhuoneiden käsittely. Koko huoneistoa ei tarvitse käsitellä, ellei luteet ole levinneet pitkin asuntoa. Keittiö lasketaan omaksi huoneeksi. Eteinen, vaate- ja kylpyhuone lasketaan kukin 1/2 huoneeksi.