Ludetarkastus

Mahdolliset puremajäljet ovat usein ensimmäinen vihje siitä, että sinulla saattaa olla luteita, jotka syövät sinua öisin.

Ludetarkastus kotonasi

Epäiletkö, että sinulla on lutikoita? Heräätkö tunteeseen, että sinua puree joku? Oletko nähnyt tunnistamattomia, ryömiviä hyönteisiä nukkumisalueella? Mahdolliset kutiavat paukamat sekä hyönteisten näkeminen ovat usein ensimmäinen vihje siitä, että sinulla saattaa olla luteita. Ne eivät ole kuitenkaan varma todiste luteiden olemassaolosta.

Jos tarvitset apua tunnistuksessa, tai haluat tarkastuksen huonestoosi, olet tullut oikeaan paikkaan!

Todisteet sisältävät visuaalisen havainnon seuraavista: elävä lude, luteen ulostejälkiä huonekaluissa, luteen kuoria tai luteen munia. Usein koulutetun ammattilaisen on löydettävä ja tunnistettava nämä todisteet ennen torjuntaa, jotta torjuntaa ei tehtäisi turhaan. Siksi on erittäin suotavaa tilata ludetarkastus ennen kuin pystymme auttamaan sinua lude ongelmassa. Tarkastajamme ovat Bug Bustersin tuholaistorjujia. He pystyvät tunnistamaan erittäin tarkasti luteiden olemassaolon huoneistossa.

Tarjoamme aina kirjallisen tarkastusraportin ludetarkastuksesta. Jos löydämme jälkiä seinäluteista tai niiden jättämistä jäljistä, toimitamme sinulle kirjallisen raportin havainnoistamme, seinäluteiden poistamiseen tähtäävästä työstä, kustannuksista ja takuuvaihtoehdoista.

Älä missään nimessä vaihda nukkumapaikkaa, koska muutoin luteet leviävät koko asuntoon. Tämän vuoksi mahdollinen ludeongelma on ratkaistava PIKAISESTI! Mitä kauemmin aikaa kuluu, sen kalliimmaksi luteiden torjunta tulee. Älä myöskään siirrä tavaroitasi huoneesta muualle asuntoon. Suosittelemme lukemaan blogi-kirjoituksemme: Löysin kodistani luteita. Mitä nyt?

Epäiletkö, että kodissasi on luteita? Etkö ole varma mitä tehdä? SOITA neuvontapalveluumme 0600 96 669 ja kysy asiantuntijalta neuvoja. Neuvontapalvelun hinta (1,19 euroa/minuutti + pvm/mpm). Numero päivystää 24h vuorokaudessa.

 • Huoneiston ludetarkastus 63,71€
  79,00 €

  Ludetarkastus on asiakkaallemme veloitukseton, jos asiakas tilaa meiltä lämpötorjunnan tarkastettuun tilaan. Muutoin veloitamme tarkastuskäynnistä 79,00€/huoneisto. Tarkastuskäynti veloitetaan paikan päällä maksupäätteellä. Maksettu tarkastusmaksu hyvitetään mahdollisessa lämpötorjuntalaskussa.

 • Huoneiston jälkitarkastus 63,71€
  79,00 €

  Jälkitarkastus jo torjuttuun tilaan 79,00€ / huoneisto.Matkakulut: 1€/km väliltä Hyvinkää - asiakaskohde - Hyvinkää

 • Matkakulut ludetarkastukseen 0,81€ / km
  1,00€ / km

  Matkakulut veloitetaan aina siinä tapauksessa, että tarkastuksessa on löytynyt luteita, mutta asiakas ei tilaa torjuntaa Bug Bustersilta. Veloitus väliltä Hyvinkään toimipisteemme - asiakaskohde yhteen suuntaan.

 • Arvonlisävero ALV24%

  Punaisella merkitty hinta sisältää kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron.

Ludetarkastus ja tehokkuus

Tuholaistorjunnan ammattilaisellamme on erittäin harjaantunut silmä löytämään mahdolliset luteet huoneistosta.