Perinteinen ludetorjunta

Perinteinen ludetorjunta

Teemme perinteistä ludetorjuntaa ekologisesti täysin ilman myrkkyjä. Luteet tuhotaan mekaanisin keinoin.

Teemme luteiden torjuntaa luonnonmukaisin keinoin, ekologisesti täysin ilman myrkkyjä. Käyttämämme torjuntatavat ovat markkinoiden ekologiseimpia, jotka eivät esimerkiksi sisällä lainkaan vaarallisia myrkkyjä, jotka olisivat haitallisia ihmisille tai lemmikkieläimille.

Ekologisen torjunnan teho perustuu siihen, että luteet hävitetään mekaanisilla keinoilla, jolloin luteet eivät pysty kehittämään resistanttia käsittelyllemme. Joissain tapauksissa tavaroita, sänkyjä sekä kalusteita joudutaan hävittämään. Tämä riippuu täysin ludepopulaation levinneisyydestä sekä määrästä.

Lutikkatorjunnassa teemme 2-3 käyntiä. Käyntien määrään vaikuttaa ongelman laajuus, eli joissain tapauksissa joudumme käymään useammin kuin kolme kertaa.

Torjunnan ideana on suojata nukkujat ja tappaa luteet sängyistä sekä muista mahdollisista paikoista mekaanisilla torjuntatavoilla. Torjunnan jälkeen estetään, että huoneistossa mahdollisesti seikkailevat luteet eivät pääse sänkyyn syömään nukkujaa.

Asiakkaan tulee toimia ohjeidemme mukaisesti sekä tehdä yhteistyötä tuholaistorjujan kanssa, jotta luteet saadaan poistettua tilasta mahdollisimman tehokkaasti. Vain yhteistyöllä asiakkaan ja tuholaistorjujan kanssa päästään parhaaseen lopputulokseen sekä kohti ludevapaata huoneistoa. Torjunta toistetaan niin moneen kertaan, kunnes luteet on saatu tuhottua huoneistosta.

Jos haluat päästä luteista eroon heti, etkä halua olla luteiden syöttinä kotonasi, tilaa huoneistoosi lämpötorjunta, jossa luteista päästään eroon yhdellä käsittelykerralla päivässä.

 • Ensimmäinen käyntikerta 241,94€
  300€

  Luteiden torjunta sisältää laajemman alkutorjunnan, jossa menee normaalia kauemmin aikaa.

 • Seuraavat käyntikerrat 201,61€
  250€

  Seuraavilla käyntikerroilla tehdään jatkotorjuntoja, jotka tukevat ensimmäistä torjuntakertaa.

 • Muut tarvikkeet 0 ?

  Muut tarvikkeet veloitetaan kulutuksen mukaan. Jälkitarkkailuun tarvitaan ludeteippiä sekä ludekupit sängyn jalkoihin.

 • Matkakulut 0,65€ / km
  0,80€ / km

  Pääkaupunkiseutu: Jos kohde sijaitsee pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa tai Kauniainen) matkakuluja ei veloiteta.

  Alle 100km toimipisteestämme: Matkakuluja ei veloiteta.

  Yli 100km toimipisteestämme: Kilometrikorvaus 0,80 €/km sisältäen matka-ajan sekä kilometrikorvauksen vain yhteen suuntaan väliltä Hyvinkää – asiakaskohde

 • Arvonlisävero 24%

  Punaisella merkitty hinta sisältää kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron.

Torjuntojen määrä 2 kertaa kuukauden sisällä. Toistetaan tarvittaessa niin monta kertaa, jotta luteet ovat poistettu kodistasi.