Yksittäinen kirjoitus

Uusi mahtava lutikka-ansa

Olemme saaneet verkkokauppaamme erittäin tehokkaan lutikka-ansan, joka päihittää aiemmat lutikka-ansat tehokkuudessa. Ansa on noin kolme kertaa tehokkaampi kuin markkinoiden muut ansat

.

Tuotteen kuvaus
  • Kolme kertaa tehokkaampi kuin markkinoiden muut ansat
  • Täysin myrkytön ja hajuton, feromonipohjainen
  • Aktiivinen jopa 4 viikkoa

Noin 90% lutikkaongelmista alkaa sängystä, minkä jälkeen lutikat leviävät kodin muihin osiin tai uusiin paikkoihin ja sänkyihin. Lutikka-ansan avulla lutikkaongelman voi havaita nopeasti ja ryhtyä toimenpiteisiin. Se sopii täydellisesti esimerkiksi paljon matkustaville henkilöille tai vuokrattaviin asuntoihin.

Lutikka-ansaa käytetään usein seuraaviin tarkoituksiin:

  • Tartunnan vahvistaminen varhaisessa vaiheessa (esim. matkat)
  • Onnistuneen lutikkahävityksen kontrollointi
  • Riskiympäristöjen jatkuva tarkkailu (esim. hotellit)
  • Kesämökit, jossa esiintyy lepakkoluteita.
  • Tyhjät huoneistot joissa ei nukuta ja joissa epäillään olevan luteita.

Tämä lutikka-ansa on osoittautunut testeissä tehokkaimmaksi lutikka-ansaksi, jonka osumatarkkuus on 95% lutikkaongelman tunnistamisessa.

1 paketti sisältää kaksi ansaa sekä kaksi tuoksusyöttiä.

Näin lutikka-ansa toimii

Aktivoituna feromoni houkuttelee lutikoita 21-25 päivän ajan, minkä jälkeen sen teho heikkenee. Kun lämpötila on yli normaalin huoneenlämpötilan, tuoksu vapautuu nopeammin ja teho laskee nopeammin.

Näin käytät lutikka-ansaa

Aseta vähintään 2 ansaa sänkyä kohden pimeään kohtaan. Sopii käytettäväksi patjojen välissä tai kulmissa sängynjalkojen yhteydessä. Tarkista ansat säännöllisesti sekä sisältä että ulkoa.

Säilytys: Tuoksusyötti on hyvä säilyttää pitkäaikaisesti jääkaapissa (4-8 °C), mutta se ei vahingoitu huoneenlämmössä.

Ansan käsittely: Vältä lutikoiden leviäminen laittamalla ansat lutikoineen suljettuun muovipussiin, joka laitetaan pakastimeen -18 °C: een 48 tunnin ajaksi. Sen jälkeen ansa voidaan puhdistaa ja käyttää uudelleen.

Jätä kommentti