Yrityksemme

// Tietoa yrityksestämme

Miksi valita meidät

monien tuholaistorjujien joukosta?

Bug Busters on luotettava kumppani, joka tekee parhaansa asiakkaan ongelmien ratkaisemiseksi. Työn ollessa erittäin vastuullista haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen palvelun alusta loppuun saakka.

Erotumme Joukosta Erittäin Joustavalla Sekä Nopealla Palvelulla.

Tulemme tekemään tuholaistorjunnan yleensä päivän tai kahden päästä asiakkaan tilauksesta.

// kokemuksemme

Yli 5 vuotta erikoisosaamista

tuholaistorjunnoista

Alla tehokkuutemme numeroina

Torjunnan onnistuminen
Ensimmäinen torjunta 99%
Asiakastyytyväisyys
Kokemukseen perustuva 96%
Edullisempi hinta
kilpailijoihin nähden 25%
Ekologisuus
Myrkytön torjunta 100%
// Yrityksen johto

Palveluksessanne

Yrityksemme johtohenkilöillä on vahvat osaamisalueet palvelun tuottamisesta laadullisesti sekä kustannustehokkaasti eri sidosryhmille. Työmme hoidamme oma-aloitteisesti, luotettavasti ja kumppanuutta asiakasyritystemme sekä henkilöasiakkaiden kanssa arvostaen. Palveluhenkisyys kuvaa kaikkea toimintamme.

Jari Laaksonen

Yrittäjä
https://bugbusters.fi/wp-content/uploads/2021/09/jlaaksonen_600_600.png

Jari Laaksonen

Yrittäjä
https://bugbusters.fi/wp-content/uploads/2021/03/eevavaisanen_400x400.jpg

Eeva Väisänen

Yrittäjä
// ASIAKASPALAUTTEET

Mitä asiakkaamme

sanovat toiminnastamme

{"testimonial_characters_limit":"300","testimonial_read_more_text":"Lue lis\u00e4\u00e4","testimonial_read_less_text":"Lue v\u00e4hemm\u00e4n","testimonial_read_more_ellipsis":"..."}

Palvelu oli asiakaslähtöistä sekä asiantuntevaa. Ratkaisitte ongelmamme -toivottavasti lopullisesti.

Vesa Vilanen

Tampere
15.09.2021

Aitassa on käsittelyn jälkeen nukuttu muutamalla eri käyntikerralla 2-4 vuorokautta. Luteen puremia ei ole ilmestynyt eikä teippeihin ole jäänyt yhtään ludetta. Mökin puolella minä olen nukkunut muutaman yön. Luteita ei sielläkään ole näkynyt.
Lepakotkin ovat pysyneet vinttitilojen ulkopuolella.
Eli ihan lupaavilta nuo käsittelyn tulokset näyttävät.
Kiitoksia vaan reippaasta toiminnasta ja hyvää syksyn jatkoa teille

Rantasalmelaiset

Rantasalmi
12.09.2021

Todella ammattitaitoista työtä!. Kohteemme oli haastava ja päivä polttavan kuuma, lisäksi apu tarvittiin välittömästi. Kaikki hoitui tehokkaasti ja myönteisellä otteella. Juhlamme onnistuivat ja nyt voimme jatkaa mökkeilyä hyvillä mielin, monessa kohtaa viisaampina, kiitos hyvän opastuksen!

Liisa Kosonen

Rantasalmi
19.07.2021

Palvelu oli todella hyvää!!! Neuvot olivat selkeitä ja tarkastuskäynti tapahtui nopealla aikataululla ja se oli todella tarkka! Onneksemme tarkastus oli myös negatiivinen!

Arja Kanto

Hollola
27.05.2021

Todella hyvää ja nopeaa palvelua, suosittelen.

Päivi von Kügelgen

Lohja
04.05.2021

Lutikat on vihdoin poistettu. Olipa urakka mutta saapa syyttää osittain itseään. Kymmeniä menetettyjä yöunia, huonekalujen hävittämistä, pyykkirumbaa, syötyä kättä ja jalkaa. Tämän kaiken saimme kun emme älyneet heti hommata ammattilaista paikalle. Tähän sopiikin hyvin sanonta: ”Tyhmyydestä kärsii koko kroppa”.
Kumpa olisin tiennyt että noista luteista pääsee eroon noin helposti. No nytpä tiedän. Vahva suositus teille. Toimitte kun junan vessa ja #!”/#! lutikat ovat nyt poissa lopullisesti. Vahva suositus teille! Kiitos <3

TuliTyttö

Porvoo
24.04.2021

Hotlassa oli lutikoita. Ihan varulta tuotiin kapsäkit tuohon teidän pakastuspalveluun. Aika kätsy palvelu ja saimme muuten rahat vakuutuksesta jo takaisin. Pitääpä ottaa tavaksi tämä. Joka matkan jälkeen kamat suoraan pakkaseen niin ei tarvii pelätä lutikoiden leviämistä kotiin saakka.

Jaajo

Espoo
24.04.2021

Ystävällinen, asiantunteva, rauhallinen tapaaminen hermoja raastavassa tilanteessa. Kiitos teille 😅👍

Pirjo Hanhivaara

Masala
22.04.2021

Tilasin teiltä tuon verkkovalmennuksen kun mutsilla oli luteita. Ohjeet olivat kyllä todella selkeät ja nyt jatkan takkailua. Säästin pitkän pennin tässä. Ilmoittelen miten kävi, mutta lupaavalta näyttää. kahteen viikkoon ei ole ötököitä näkynyt. Erittäin vahva suositus!

Markku vaan

Helsinki
03.04.2021

Kannatti luottaa kuulopuheisiin. Olette vain parhaita! Kiitos avusta lutikoiden tuhoamisessa. Maailmani on pelastettu!

Petra

Helsinki
03.04.2021

Toiminta oli ripeää, ammattimaista ja asiantuntevaa. Puheluihin, viesteihin ja kyselyihin vastattiin aina nopeasti. Myös taloyhtiön muille asukkaille Buck Busters tiedotti ripeästi ja asianmukaisesti.

Minna

Helsinki
02.04.2021

Kiitos nopeasta ja ammattitaitoisesta palvelusta! Tulitte jo samana iltana katsomaan, kun otin yhteyttä ja torjunta tehtiin onnistuneesti seuraavana aamuna. Parasta palvelua, sydämellinen kiitos!!

Sini Myyry

Helsinki
02.04.2021