Suurkiitos hyvästä ja asiantuntevasta palvelusta. Pääsimme kiusallisesta ongelmasta oikeasti eroon yhdessä päivässä.

Palvelu oli ammattimaista ja hienotunteista. Voimme suositella lämpimästi muillekin. Kiitoksia!

25 tammikuu 2018

Jouduitte käymään 2 kertaa tuhoamassa luteita. Ensimmäisellä kerralla ei otettu kaappeja irti seinistä, jonka vuoksi varmaan 1 lude tepasteli sängyssämme heti seuraavana yönä. Tulitte uudelleen jo seuraavana aamuna jolloin siirsimme kaapin seinältä ennen torjuntaa. Nyt on mennyt kuukausi, eikä ongelmaa ole esiintynyt joten hoiditte homan mallikkaasti vaikka jouduittekin tekemään hoidon kahteen kertaan. Kiitos hyvästä palvelusta ja varsinkin ongelmaan paneutumisesta. Hyvää Joulua!

21 joulukuu 2017

Pakko antaa täydet 5 tähteä. Palvelu oli erittäin nopeaa ja tehokasta. Eipä ole luteita näkynyt käyntinne jälkeen. Suur-Kiitos teille.

5 joulukuu 2017

Vaikea sanoa palvelun laadusta kovin paljoa. Kävitte tarkistuskäynnillä ja mitään ei löytynyt. Harmitti, että joutui maksamaan turhasta mutta toisaalta oli huojentavaa että lutikoita ei löytynyt. Tulitte nopeasti ja hoiditte homman ammattitaitoisesti. Kiitoksia siitä!

13 marraskuu 2017

Meillä tuli luteita matkalaukun mukana. Oli todella ikävä ongelma, eikä sitä saatu taltutettua millään muulla keinolla kun tuolla teidän mainostamalla lämpötorjunnalla. Myrkyt on näköjään viimeinen temppu mitä voi vaan tehdä. ne leviää vaan entistä enemmän.

11 marraskuu 2017

Kävitte meillä noin kuukausi sitten tekemässä lämpötorjunnan. luteita ei ole enää näkynyt. naapuriasunnossa on käytetty kuulemma myrkkyjä ja ne taistelee vieläkin niiden kanssa. huoltoyhtiö ei ymmärrä tilanteen vakavuutta eikä usko vaikka kuinka sanoisi, että myrkytys ei toimi. toivottavasti ei tule uudestaan naapurista meille. olisivat ottaneet saman käsittelyn kun me, niin ei ehkä tarvitsisi enää tapella niiden kanssa. mutta, kiitos hyvästä ja nopeasta palvelusta.

3 heinäkuu 2017

Meillä oli levinnyt luteita äidiltäni kotiimme josta sitten kuljetimme tietämättämme kesämökillemme niitä. Onneksi löysimme teidät ja palvelunne koska soitosta meni 2 päivää ja ongelma oli hoidettu kaikissa kolmessa paikassa. Täytyy tunnustaa, että olimme erittäin posiitiivisesti yllättyneitä teidän palvelunne laatuun ja ennen kaikkea siihen pikaiseen ongelman ratkaisuun. Terveisiä siis Merimaskusta. PS: Ei ole luteita näkynyt ja toivottavasti ei enää näykkään. Kiitos ja kumarrus :)

11 marraskuu 2017

Kiitos erittäin hyvästä palvelusta täältä Imatralta. Hotelliimme oli eksynyt muutamaan huoneeseen luteita asiakkaidemme mukana ja saimme aivan järisyttävän nopeaa palvelua. Seuraavana päivänä ongelma oli hoidettu 2 huoneessa. Säästimme tässä hurjasti rahaa, koska muutoin emme olisi voineet vuokrata huoneita asiakkaillemme. Lupaamme kertoa teistä eteenpäin.

10 lokakuu 2017

Kiitos aivan loistavasta palvelusta, alusta loppuun. Nyt on ludeongelma taltutettu. Eevan pitäisi harkita psykologiksi ryhtymistä :-D . Osasi kyllä niin hyvin asiansa, että tälläinen hysteerikko rauhoittui ihmeellisesti pelkästä rauhottavasta puheesta. Laitan sanan kiertämään. voi kun tälläistä palvelua saisi muualtakin. Kiitos vielä kerran

27 elokuu 2017