Huoneiston ludetarkastus

Epäiletkö seinäluteiden esiintymistä? Kärsitkö kutisevista puremista herätessäsi? Oletko havainnut tunnistamattomia hyönteisiä sängyssä, sohvalla tai muilla nukkumisalueilla? Puremajäljet ja hyönteisten havaitseminen voivat viitata luteisiin, mutta ne eivät vielä ole vahvoja todisteita infektiosta.

Ludetarkastus on hyvä tilata siinä tapauksessa, että saat outoja puremia nukkuessasi.
Jos epäilet luteita kannattaa tilata ludetorjunnan ammattilainen paikalle tutkimaan huoneistosi. Meiltä saat kokeneen ammattilaisen havainnot ja arvio kokonaistilanteesta.

Luteiden varmistamiseksi tarvitaan visuaalista havaintoa. Todisteita luteista ovat elävät luteet, luteen ulostejäljet huonekaluissa, luteen kuoret tai munat. Ammattilaisen on yleensä tunnistettava nämä todisteet ennen torjuntatoimenpiteitä, jotta voidaan välttää tarpeettomia torjuntatoimia. Suositeltavaa on tilata ludetarkastus Bug Bustersilta ennen avun saamista luteiden ongelmaan. Tarkastajamme ovat koulutettuja tuholaistorjujia, jotka pystyvät tarkasti tunnistamaan luteiden esiintymisen huoneistossa.

Jos sinua hiemankin epäilyttää luteiden olemassaolo, kannattaa sinun tilata turvallinen ja luotettava ludetarkastus, jolloin saat mielenrauhan. Epätietoisuus luteista aiheuttaa usein unettomuutta ja ylimääräistä stressiä.

Kalliita torjuntoja ei kannata tehdä turhaan

Ennen ludetorjuntoja pitäisi aina saada vahvistus luteiden olemassaolosta. Bug Busters on erilaisten torjuntamenetelmien asiantuntija, ja jokainen torjunta suunnitellaan perustuen todellisiin hyönteisongelmiin. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme tehokkaasti torjumaan hyönteisiä, eikä meidän tarkoituksemme ole ainoastaan saada taloudellista hyötyä asiakkaidemme kustannuksella – toisin kuin monilla muilla yrityksillä. Me emme tee torjuntatoimenpiteitä ilman konkreettisia todisteita hyönteisongelmasta, kuten esimerkiksi luteista.

Loppuraportti tarkastuksesta

Tarjoamme aina kirjallisen tarkastusraportin ludetarkastuksesta. Toimitamme sinulle raportin, joka sisältää tiedot havainnoistamme, seinäluteiden torjuntatoimenpiteistä sekä kustannuksista.
Saat samalla vinkkejä ja neuvoja tulevaan.

Ethän vaihda nukkumapaikkaa

Ethän vaihda nukkumapaikkaasi, sillä luteet voivat levitä koko asuntoon. Siksi on tärkeää ratkaista mahdollinen ludeongelma PIKAISESTI! Mitä pidempään odotat, sitä kalliimmaksi luteiden torjunta tulee. Vältä myös tavaroidesi siirtämistä huoneesta toiseen asunnossa. Siksi kannattaa tilata ammattilainen tarkastamaan huoneistosi luteiden varalta.

Jos huoneistossa on epäilys luteista, niin silloin ei missään nimessä pidä vaihtaa nukkuma huonetta. Luteet lähtevät nukkujan perään.

Anna ammattilaisen tehdä kattava ja ammattitaitoa vaativa ludetarkastus.

Hintamme ludetarkastukselle löydät erillisestä hinnastostamme.

Tilaa kotiisi ludetarkastus

Ole hyvä ja täytä kaikki lomakkeen kentät. Kun tilauksesi on vastaanotettu, otamme sinuun yhteyttä sopiaksemme sopivan ajan ludetarkastukselle. Tarkastusmaksu 89,00 € voidaan suorittaa paikan päällä maksukortilla tai laskulla HETI-maksuehdolla. Palvelu saatavilla 100km säteellä Hyvinkään toimipisteestämme.

Haluamasi ajankohta tarkastukselle

Huoneiston ludetarkastus ansateipit tilattavissa verkkokaupastamme