Huoneiston ludetarkastus

Epäiletkö seinäluteiden esiintymistä? Kärsitkö kutisevista puremista herätessäsi? Oletko havainnut tunnistamattomia hyönteisiä sängyssä, sohvalla tai muilla nukkumisalueilla? Puremajäljet ja hyönteisten havaitseminen voivat viitata luteisiin, mutta ne eivät vielä ole vahvoja todisteita infektiosta.

Ludetarkastus on hyvä tilata siinä tapauksessa, että saat outoja puremia nukkuessasi.
Jos epäilet luteita kannattaa tilata ludetorjunnan ammattilainen paikalle tutkimaan huoneistosi. Meiltä saat kokeneen ammattilaisen havainnot ja arvio kokonaistilanteesta.

Luteiden varmistamiseksi tarvitaan visuaalista havaintoa. Todisteita luteista ovat elävät luteet, luteen ulostejäljet huonekaluissa, luteen kuoret tai munat. Ammattilaisen on yleensä tunnistettava nämä todisteet ennen torjuntatoimenpiteitä, jotta voidaan välttää tarpeettomia torjuntatoimia. Suositeltavaa on tilata ludetarkastus Bug Bustersilta ennen avun saamista luteiden ongelmaan. Tarkastajamme ovat koulutettuja tuholaistorjujia, jotka pystyvät tarkasti tunnistamaan luteiden esiintymisen huoneistossa.

Jos sinua hiemankin epäilyttää luteiden olemassaolo, kannattaa sinun tilata turvallinen ja luotettava ludetarkastus, jolloin saat mielenrauhan. Epätietoisuus luteista aiheuttaa usein unettomuutta ja ylimääräistä stressiä.

Kalliita torjuntoja ei kannata tehdä turhaan

Ennen ludetorjuntoja pitäisi aina saada vahvistus luteiden olemassaolosta. Bug Busters on erilaisten torjuntamenetelmien asiantuntija, ja jokainen torjunta suunnitellaan perustuen todellisiin hyönteisongelmiin. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme tehokkaasti torjumaan hyönteisiä, eikä meidän tarkoituksemme ole ainoastaan saada taloudellista hyötyä asiakkaidemme kustannuksella – toisin kuin monilla muilla yrityksillä. Me emme tee torjuntatoimenpiteitä ilman konkreettisia todisteita hyönteisongelmasta, kuten esimerkiksi luteista.

Loppuraportti tarkastuksesta

Tarjoamme aina kirjallisen tarkastusraportin ludetarkastuksesta. Toimitamme sinulle raportin, joka sisältää tiedot havainnoistamme, seinäluteiden torjuntatoimenpiteistä sekä kustannuksista.
Saat samalla vinkkejä ja neuvoja tulevaan.

Ethän vaihda nukkumapaikkaa

Ethän vaihda nukkumapaikkaasi, sillä luteet voivat levitä koko asuntoon. Siksi on tärkeää ratkaista mahdollinen ludeongelma PIKAISESTI! Mitä pidempään odotat, sitä kalliimmaksi luteiden torjunta tulee. Vältä myös tavaroidesi siirtämistä huoneesta toiseen asunnossa. Siksi kannattaa tilata ammattilainen tarkastamaan huoneistosi luteiden varalta.

Ludetesti

Ludetestillä voit testata, että onko huoneistossasi mahdollisesti luteita.

Tee kätevä ludetestimme ja katso onko sinulla syytä huoleen.

Haluatko neuvoja ja tukea?

Epäiletkö, että kodissasi on luteita? Etkö ole varma mitä tehdä? SOITA neuvontapalveluumme 0600 96 669 ja kysy asiantuntijalta neuvoja. Neuvontapalvelun hinta (1,93 euroa/minuutti + pvm/mpm).