Ludetorjunta kannattaa tehdä aina, jos kotona tehdään torjuntatoimia.

Ludeongelma kotona voi olla kauhistuttava kokemus, mutta harvemmin mietimme, että nämä pienet tuholaiset voivat levitä myös ajoneuvoihin. Ajoneuvon ludetorjunta on kuitenkin yhtä tärkeää, kuin kotona tehtävä ludetorjunta.

Ajoneuvon ludetorjunta

On suositeltavaa suorittaa luteiden torjunta autollesi samaan aikaan kuin kotisi lämpökäsittely tai myrkytys, sillä pahimmassa tapauksessa luteet voivat siirtyä takaisin kotiisi, jos autoosi on vahingossa siirtynyt munia tai eläviä luteita kodistasi.

Hoidamme luteiden torjunnan henkilöautoissa tehokkaasti käyttäen otsonointia, imurointia sekä 180 asteen kuivahöyrykäsittelyä. Näiden menetelmien avulla tuhoamme luteet ja niiden munat autostasi nopeasti. 

Ajoneuvon ludetorjunta – käsittely kolmella menetelmällä

  1. Suoritamme autosi sisätiloille kattavan käsittelyn, joka sisältää tehokkaan +180 asteen kuivahöyrytyksen.
  2. Imuroimme ajoneuvon sisätilat perusteellisesti käyttäen tehokasta teollisuusimuria.
  3. Viimeisenä vaiheena käsittelemme autosi otsonoinnilla (1 tunti), joka eliminoi mahdolliset jäljelle jääneet aikuiset luteet ja niiden poikaset. Otsonoinnin jälkeen auto tuuletetaan huolellisesti.

Huomioithan, että ajoneuvossa ei saa olla ylimääräisiä esineitä, jotka eivät kuulu ajoneuvon omaan varustukseen.

Jos autossasi on tavaroita, jotka eivät normaalisti kuulu siihen, suosittelemme tilaamaan lisäksi pakastuspalvelun, jossa nämä tavarat pakastetaan noin -25 asteen lämpötilassa 3 vuorokauden ajan. Vaihtoehtoisesti voit itse käsitellä ylimääräiset irtaimistot saunottamalla, pesemällä tai pakastamalla ne itse.

Ajoneuvon luteiden torjunta kestää noin 3 tuntia, riippuen ajoneuvon koosta. Tämän vuoksi Suosittelemme, että torjunta alkaa aamulla 9:00 – 10:00 välisenä aikana. Odotusajaksi voimme kuljettaa asiakkaan Kauppakeskus Willaan tekemään vaikka ikkunaostoksia. Kauppakeskus Willa on 1,9km päästä torjuntapisteestämme.

Ajoneuvojen torjuntapisteemme:
Palo-ojantie 10, Tila C
05810 Hyvinkää
Avoinna:
Tilauksesta sopimuksen mukaan.
P. 010 419 2190

Maksu suoritetaan ludetorjunnan jälkeen pankki- tai luottokortilla paikanpäällä. Hintamme ajoneuvon ludetorjunnasta löydät erillisestä hinnastostamme.

Ajoneuvon ludetorjunta Accepted Cards Update

Pyydä yhteydenottoa

Tiedämme, että joskus ei ole mahdollisuutta soittaa, tai saatat olla kiireinen juuri nyt. Jos haluat, voit täyttää yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä sovitusti tai mahdollisimman pian.