Tehotorjunta – Tehokas ja edullinen lämpötorjunta

Haluamme tehdä luteiden torjunnasta helppoa ja vaivatonta kanssamme. Luteiden tehotorjunnan lämpökäsittely on vertaansa vailla oleva menetelmä, jonka avulla pääset eroon luteista nopeasti ja tehokkaasti ilman myrkkyjä. Tehotorjunnalla / lämpötorjunnalla tuhotaan kaikki luteet, luteen munat sekä poikaset yhdellä käsittelykerralla.

Torjunnassa ammattilaisiltamme menee noin 2-8 tuntia, mikä riippuu käsiteltävien huoneiden määrästä. Kun me hoidamme torjunnan, voit palata ludevapaaseen kotiisi jo saman päivän aikana. Yleensä vain makuuhuone tai makuuhuoneet tarvitsevat käsittelyn. Yhden huoneen lämpökäsittelyssä menee 2-3h, ja ludeongelma on tämän jälkeen historiaa. Pystymme käsittelemään 2 huonetta saman aikaisesti.

Tehotorjunnan jälkeen asiakkaan ei tarvitse elää luteiden syöttinä kuukausia, sillä luteet tuhotaan kertakäsittelyllä.

Tehotorjuntamme on markkinoiden tehokkain tapa päästä eroon luteista. Asiakkaamme säästävät rahaa, koska uudelleenkäsittelyä ei tarvita, ja torjunnalle annetaan 120 päivän laatu- ja tyytyväisyystakuu. Tehotorjunnassa ei myöskään tarvitse hävittää huonekaluja, mikä johtaa suuriin säästöihin verrattuna muihin torjuntatapoihin.

Laatutakuu 120 vuorokautta

Koska luotamme torjuntapalveluumme annamme tehotorjunnalle 120 vuorokauden laatutakuun. Mikäli torjunta ei onnistu ensimmäisellä kerralla, teemme takuutorjunnan veloituksetta. Ainoastaan mahdolliset matka- ja tarvikekulut veloitetaan erikseen.

Saat maksuaikaa

Voit halutessasi maksaa torjunnan 2 erässä. Ensimmäinen erä maksetaan kortilla torjunnan päätyttyä ja toinen erä kuukauden päästä ensimmäisestä maksusuorituksesta.

Tehotorjuntamme on nimensä mukaisesti tehokkain markkinoilla oleva luteiden hävityspalvelu.

Miksi luteiden Tehohorjunta toimii?

 • Tarkka kohdistus: Tehotorjunnan lämpökäsittely keskittyy infektoituneisiin huoneisiin, erityisesti makuuhuoneisiin, missä luteet viihtyvät yli 90% tapauksista
 • Tehokas tuhoaminen: Huoneen lämpötila nostetaan erittäin nopeasti yli +70 celsiusasteen ja ylläpidetään 2-4 tuntia. Kaikki luteet, niiden poikaset ja munat tuhoutuvat tehokkaasti.
 • Nopea ja varma toteutus: Kaksi kokenutta ammattilaista suorittavat torjunnan varmistaen onnistumisen. Yli 97% tapauksista torjunta onnistuu ensimmäisellä kerralla, säästäen asiakkaan rahoja ja aikaa.

Edullinen ratkaisu

 • Vältä toistuvat käsittelyt: Yli 97% onnistumisaste tarkoittaa erittäin harvinaisia uusintakäsittelytarpeita, säästäen rahaa ja vaivaa. Tehotorjunta sisältää 60 vuorokauden tyytyväisyystakuun.
 • Nopea lopputulos: Huone tai huoneisto on täysin luteeton torjunnan jälkeen, eikä asukkaan tarvitse olla luteiden ruokana viikkoja tai kuukausia.
 • Ei huonekaluhävikkiä: Lämpötorjunnassa sinun ei tarvitse hävittää irtaimistoa eikä huonekaluja. Tästä tulee sinulle huimat säästöt muihin torjuntamuotoihin verrattuna.

Jos haluat päästä nopeasti ja edullisesti eroon luteista, tehotorjuntamme on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen vaihtoehto. Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua luteiden torjunnassa ilman myrkkyjä ja turhia kustannuksia!


 1. Meidän tuholaistorjunnan ammattilaiset tuhoavat luteita yli 8 vuoden vankalla kokemuksella.
 2. Sähköinen raportointi suoritetuista toimenpiteistä ja suosituksista.
 3. Neuvot, ohjeet ja opastukset ennen ja jälkeen torjunnan
 4. Meiltä saat apua aina myös torjunnan jälkeen.
 5. Edullisempi, kuin muut torjuntamuodot.
 6. Onnistuminen lähes 100% varmaa yhdellä torjunnalla.
 7. Tehotorjunta sisältää 120 vuorokauden laatutakuun.
 8. Torjuntatyöstämme saa 60% kotitalousvähennyksen.
 9. Tehotorjunta säästää kallisarvoiset huonekalusi.
 10. Kokonaiskustannukseltaan edullisin torjunta! Muiden yrityksien tarjoamissa torjunnoissa tarvitaan useita torjuntakertoja sekä huonekaluja joudutaan todennäköisesti hävittämään.

Tietoa: tehotorjunnasta. Lisätietoa: tehotorjunnasta

Hintamme tehotorjunnalle löydät erillisestä hinnastostamme.

Pyydä yhteydenottoa

Tiedämme, että joskus ei ole mahdollisuutta soittaa, tai saatat olla kiireinen juuri nyt. Jos haluat, voit täyttää yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä sovitusti tai mahdollisimman pian.