Ludetorjunnan edelläkävijä – Bug Busters Oy

Vuonna 2016 perustettu tuholaistorjunta-alan yrityksemme on lähtenyt liikkeelle vahvalla visiolla ja poikkeuksellisella lähestymistavalla alaan. Aputoiminimellä aloittaneena olemme alusta asti asettaneet itsellemme korkeita standardeja ja tehneet päätöksen erottua kilpailijoistamme ainutlaatuisella tavalla. Toiminimemme muutettiin osakeyhtiöksi vuonna 07/2019. Kuulumme luotettava kumppani verkostoon.

Maksamme lakisääteiset maksut ja verot Suomeen.

Yksi keskeinen periaatteemme on ollut käyttää ainoastaan myrkyttömiä menetelmiä tuholaisten, erityisesti luteiden ja torakoiden, torjuntaan. Jo vuodesta 2016 lähtien olemme kehittäneet ja hioneet lämpötorjuntapalveluamme niin, että onnistumisprosenttimme lähenee sataa prosenttia jo ensimmäisellä torjuntakerralla. Tämä sitoutuminen myrkyttömien menetelmien käyttöön on paitsi ympäristöystävällinen valinta myös tuonut meille vankan maineen luotettavana ja tehokkaana toimijana alallamme.

Innovaatio on ollut keskeinen osa toimintaamme, ja olemme ylpeitä omien kehittyneiden toimintatapojemme sekä tuotteidemme, kuten ansateippien ja ansaliimojen, kehittämisestä. Erityisenä saavutuksena voimme mainita ludearkun, joka on uutuustuotteemme ja osoitus sitoutumisestamme tarjota asiakkaillemme alan parhaita ratkaisuja.

Ludetorjunnan edelläkävijä - Bug Busters Oy

Asiantuntemuksemme luteiden torjunnassa on vertaansa vailla, sillä olemme keskittyneet lähes kokonaan tähän ongelmaan. Oman tuotteiden kehityspisteemme avulla voimme jatkuvasti parantaa ja uudistaa tarjoamiamme palveluita ja tuotteita, mikä tekee meistä suomen edelläkävijän luteiden torjunnassa.

Tavoitteenamme on jatkaa alan kehityksen johtamista ja tarjota asiakkaillemme parhaita mahdollisia ratkaisuja tuholaisten torjuntaan. Olemme sitoutuneet ympäristöystävällisyyteen, innovaatioon ja korkeaan laatuun, ja nämä periaatteet ohjaavat toimintaamme päivittäin.

Uusimpana palvelukokonaisuutenamme esittelemme matkalaukkujen pakastuspalvelun, joka tarjoaa asiakkaillemme helpon ja tehokkaan tavan päästä eroon mahdollisesti matkoilta mukaansa tarttuneista luteista, torakoista ja muista ötököistä.

Matkalaukkujen pakastuspalvelu heijastaa sitoutumistamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisia ja innovatiivisia ratkaisuja tuholaistorjuntaan. Tämä palvelu ei ainoastaan takaa luteettomia matkalaukkuja, vaan myös helpottaa matkustajien mielenrauhaa, kun he voivat luottaa siihen, että he eivät tuo ei-toivottuja vieraita mukanansa kotiin.

Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme monipuolisen valikoiman palveluita, joista jokainen heijastaa sitoutumistamme turvallisuuteen, ympäristöystävällisyyteen ja asiakastyytyväisyyteen. Matkalaukkujen pakastuspalvelu sekä Ludeturvasopimus on osoitus jatkuvasta pyrkimyksestämme parantaa ja laajentaa palveluvalikoimaamme vastataksemme asiakkaidemme tarpeisiin entistäkin paremmin.

VUOSIliikevaihtotulos
202058 254+2 714
2021112 461+3 061
2022107 786+1 261
2023127 166+3 768

Esittelyssä Yrityksemme Johto, Visionäärit ja Ahkerat Työntekijät

Ludetorjunnan edelläkävijä IMG 20230519 112040
Eeva Väisänen – Yrittäjä, tuholaistorjuja, hallinto, ideointi ja kehitys

Email: eeva.vaisanen(at)bugbusters.fi
Puhelin: 010 419 2190

Ludetorjunnan edelläkävijä IMG 20230519 112024
Jari Laaksonen – Yrittäjä, tuholaistorjuja, ideointi ja tietotekninen ylläpito ja kehitys.

Email: jari.laaksonen(at)bugbusters.fi
Puhelin: 010 419 2191

Asiakkaamme ovat meille kunkkuja

Toteutamme palveluitamme pääasiassa yksityisasiakkaille sekä erilaisille yrityksille, kuten isännöintiyrityksille Reim ja Realia Isännöinti. Lisäksi palvelemme erilaisia yhteisöjä, kuten Pelastusarmeijaa, Vantaan turvakotia ja Lipen Hoivakotia. Teemme tiivistä yhteistyötä myös muiden tuholaistorjuntayritysten, kuten Antitec Oy:n, Deleconin ja Helteen, kanssa. Yhdessä olemme onnistuneesti ratkaisseet vaikeita ludeongelmia.