Tarjoamme palveluitamme esimerkiksi häätöasuntojen, kuolinpesien ja palveluasuntojen tyhjentämisessä, joissa on havaittu luteita. Teemme ammattimaisia raivaussiivouksia erilaisissa huoneistoissa, joissa luteet aiheuttavat hankaluuksia. On äärimmäisen tärkeää tietää, miten toimia raivaussiivouksessa, koska luteet voivat helposti levitä naapuriasuntoihin tai muualle taloyhtiöön.

Teemme erilaisiin huoneistoihin raivaussiivouksia, joissa kiusana ovat luteet.

Meillä on kattava tietämys luteista, niiden hävittämisestä sekä siitä, miten käsitellä irtaimistoa turvallisesti välttäen mahdollisia kontaminaatioita sen hävittämisen aikana. Voit luottaa siihen, että ammattitaitoisessa raivaussiivouksessamme luteiden leviäminen ei pääse tapahtumaan enempää.

Ludeasunnon raivaussiivous vaatii äärimmäistä varovaisuutta. Suosittelemme aina ammattilaisten käyttöä tällaisissa tilanteissa, sillä luteet voivat levitä herkästi virheellisten toimenpiteiden seurauksena muihin asuntoihin.

On erittäin tärkeää, että ludeasunnon raivaussiivous tehdään oikein ja turvallisesti, jotta vältetään mahdollinen kontaminaatio irtaimiston käsittelyn aikana.

Meillä on vankka ammattitaito luteiden hävittämisessä, ja olemme erikoistuneet tällaisiin tilanteisiin.

Tarjoamme nopeita ja tehokkaita ratkaisuja luteiden torjuntaan. Suosittelemme lämpötorjuntaa kohteen raivaussiivouksen jälkeen. Voimme suorittaa lämpökäsittelyitä ympäri vuoden, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tärkeää on mainita, että emme veloita ylimääräisiä maksuja arkipyhinä, iltaisin tai viikonloppuisin.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Tehdään kohteeseen katselmus, jonka jälkeen annamme torjunnasta yksilöllisen tarjouksen.

Pyydä yhteydenottoa

Tiedämme, että joskus ei ole mahdollisuutta soittaa, tai saatat olla kiireinen juuri nyt. Jos haluat, voit täyttää yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä sovitusti tai mahdollisimman pian.