Oletko löytänyt kotoasi tai mökiltäsi hyönteisen, jonka lajia et voi varmuudella tunnistaa? Maailmassa on miljoonia erilaisia hyönteislajeja, jotka voivat muistuttaa toisiaan niin paljon, että niiden tunnistaminen voi olla haastavaa. Esimerkiksi lutikoita on monenlaisia, ja niiden erottaminen toisistaan voi olla erittäin haastavaa, jollei jopa mahdotonta ilman asiantuntijan ammattimaisia kuvantalaitteita ja apua.

Ludetunnistus ludetunnistus

Onneksi meillä on ratkaisu tähän – Ludetunnistus! Ludetunnistus toimii seuraavasti: asiakas tilaa sen verkkokauppamme kautta hintaan 50 EUR. Tämän jälkeen asiakas toimittaa hyönteisen meille postitse. Hyönteinen tulee toimittaa meille mahdollisimman ehjänä. Asiakas laittaa hyönteisen läpinäkyvään minigrip-pussiin (hyönteinen voi olla elossa tai kuollut). Lisäksi asiakas liittää mukaan omat yhteystietonsa, jotta voimme lähettää vastauksen oikeaan osoitteeseen.

OLE HUOLELLINEN JA KATSO, ETTÄ HYÖNTEINEN EI PÄÄSE KARKUUN MINIGRIP-PUSSISTA!

Vaikka emme välttämättä tunnista kaikkia maailman hyönteisiä, voimme kuitenkin antaa varmuudella tiedon siitä, onko tunnistettava hyönteinen seinälude vai lepakkolude, mikäli kyseessä on jompikumpi näistä lajeista.

Kun olemme suorittaneet tunnistuksen, lähetämme asiakkaalle viestin WhatsApp-palvelussa tai sähköpostitse, jossa kerromme, onko kyseessä seinälude, lepakkolude vai jokin muu hyönteinen.

Saitko hyönteisestä tarkan kuvan?

Jos sait tunnistusta kaipaavasta hyönteisestä erittäin selkeän ja tarkan kuvan, jota voi tarvittaessa suurentaa, niin voit lähettää kuvan tunnistettavaksi Whatsapp -sovelluksella numeroon +358104192190
Vastaamme viestiin yleensä jo muutaman tunnin aikana kuvan lähettämisestä.