Olemme keränneet tähän kaikki sellainen tietoa, joka saattaa kiinnostaa osaa asiakkaistamme.

Miksi valita Tehotorjunnan lämpökäsittely?

Ylivoimainen tehokkuus: Luteet ja niiden munat tuhoutuvat muutamassa tunnissa lämpökäsittelyn avulla, mikä tekee menetelmästämme vertaansa vailla muihin torjuntakeinoihin verrattuna. Lämmitämme huoneen tai huoneet kokonaisuudessaan, emme ainoastaan kuumakäsittele sänkyjä. Tämä varmistaa, että kaikki elävä huonetilassa tuhotaan kerralla. Luteiden piilopaikat eivät nimittäin rajoitu vain sänkyihin, vaan niitä saattaa löytyä mistä tahansa huoneen moninaisista piilopaikoista.

Älä sotke tehotorjunnan lämpökäsittelyä muiden yrityksien tarjoamiin “lämpötorjuntoihin”, koska ne eivät vastaa meidän kehittämää Tehotorjuntaa lainkaan. Kuivahöyrytys ei ole sama asia, kuin tarjoamamme Tehotorjunnan lämpökäsittely.

Käytämme erikoislämmittimiä, jotka toimivat dieselillä ja hyödyntävät Neste My uusiutuvaa polttoöljyä. Laitteemme ovat erittäin tehokkaita, ympäristöystävällisiä ja päästöttömiä, tarviten virtaa vain tuulettimiin, jotka kuluttavat 400 W sähköä – vähemmän kuin esimerkiksi imuri.

Myrkytön vaihtoehto: Koko prosessi suoritetaan täysin myrkyttömästi, joten voit nauttia turvallisesta ympäristöstä kotona.

Asiantuntijoiden toteuttama: Olemme ludetorjunnan asiantuntijoita, jotka ovat erikoistuneet yksinomaan luteiden torjuntaan. Yli kaksi tuhatta onnistunutta torjuntatapausta ympäri Suomea puhuvat puolestamme.

Tehokas Lämpötorjuntamme: Faktat Luteiden Torjunnasta sekä tehotorjunnastamme

Lämpötorjunnan onnistuminen on lähes 100% varmaa. Ratkaisumme poistaa luteet yhdellä yrityksellä lähes poikkeuksetta. Olemme onnistuneet suurimmassa osassa torjuntoja (97%) tuhoamaan luteet ensimmäisellä yrittämällä. Tehokkuutemme on huippuluokkaa ja palvelukonseptimme on viritetty huippuunsa, jotta toimintamme olisi mahdollisimman tehokasta. Tämä näkyy erityisesti vasteajoissa, onnistumisissa sekä tietenkin edullisina hintoina kilpailijoihimme verrattuna.

Olemme olemassa sinua varten!

Valitessasi lämpötorjunnan et joudu hävittämään huonekalujasi. Näin säästät jopa tuhansia euroja. Sängyt, patjat sekä huonekalut säästyvät käsittelyssämme hävittämiseltä, joten niitä tarvitse heittää pois.

Lämpötorjunnassa et joudu hävittämään huonekalujasi. 

Emme käytä tehottomia myrkkyjä, jotka voisivat vahingoittaa lemmikkisi ja perheesi terveyttä. Jos asukkaalla on jotain seuraavista: astmapieni lapsi,  allergia tai lemmikkieläin, niin myrkkyjen käyttö ei ole tällöin suotavaa. Luteet ovat tulleet vastustuskykyisiksi myrkyille. Sen sijaan myrkyt toimivat lähinnä korottimena. Pintojen päälle jäävät myrkyt työntävät luteet syvemmälle talon rakenteisiin kohti naapurihuoneita tai naapuriasuntoja.

Puhdas ja myrkytön lämpötorjuntamme turvaa perheesi elinympäristön.

Luteet ja kaikki luteiden kehitysasteet kuolevat lämpökäsittelyssämme lämmitettävästä tilasta. Suurin ludepopulaatio kuolee lämpöhalvaukseen jo ensimmäisen 5 minuutin aikana. Olemme kehittäneet ainutkertaisia työmenetelmiä ja toimintatapoja sekä käytämme sellaisia lämpötiloja, joissa luteilla ei ole mitään mahdollisuutta selvitä hengissä ammattitaitoisen käsittelymme aikana. Tehokkuutemme sekä ainutkertaisten toimintatapojen vuoksi luteet eivät pysty, eivätkä kerkeä karkaamaan käsittelymme aikana.

Lämpötorjunnassa ei ole lainkaan riskiä luteiden leviämisestä.

Lämpötorjuntalaitteemme on suunniteltu ja viritetty ammattikäyttöön. Laitteet toimivat Nesteen MY uusiutuvalla dieselillä. Yksi lämmityslaite vie ainoastaan 400w virtaa. Lämmityslaitteemme eivät myöskään tuota pakokaasuja huonetilaan.

Yksi lämmityslaite vie puolet vähemmän virtaa kuin esimerkiksi imuri.

Lämpötorjunta kestää noin 2-4 tuntia per huone, riippuen lämpökäsiteltävän huoneen koosta sekä huoneessa olevien huonekalujen ja tavaroiden määrästä. Pystymme torjumaan 2 huonetta samaan aikaan. Myös kokonaisen huoneiston torjunta onnistuu päivässä.

Lämpötorjunta on nopein tapa päästä lutesta eroon kerralla.

Lämpötorjunta -käsittelyn avulla voimme taata nopean paluun kotiisi. Lämpökäsittelyn jälkeen voit palata kotiisi täydellä mielenrauhalla saman päivän aikana. Lämpötorjunnan jälkeen sinun ei tarvitse olla luteiden syöttinä.

Kun käytät palveluitamme, niin pääset illaksi ludevapaaseen kotiin.

Laitteemme kuluttavat vain 400w/h virtaa, eli yhden huoneen 2 tunnin torjunta kustantaa noin 0,40€

Muista hyödyntää kotitalousvähennys

Yrityksemme maksaa lakisääteiset maksut ja verot suomeen, kuten mm. ennakkoveron, joka mahdollistaa asiakkaidemme hakea kotitalousvähennystä 60% työn osuudesta. Käytä kotitalousvähennys hyväksesi. Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivulla.

Takaisin tehotorjunnan pääsivulle >>