Luotettava kumppani ratkaisee ludeongelmat

Luotettava kumppani ratkaisee ludeongelmat is yrittaja 102021

Tuholaistorjunta

Sisätiloihin luteet pääsevät usein irtaimiston mukana. Lämpötorjunta on tehokas tapa päästä niistä eroon.

Teksti Vilma Timonen / Content House

Ludeongelma on Suomessa melko yleinen ja on keskittynyt erityisesti suuriin kaupunkeihin ja kesämökeille. Tyypillisesti luteet tulevat kotiin ulkomailta palaavan henkilön matkalaukusta tai kierrätyksestä tai roskalavalta tuodun, hyväkuntoiselta näyttäneen huonekalun mukana. Kerrostaloissa luteet voivat levitä huoneistosta toiseen rappukäytävän, IV-hormien tai sähkökourujen kautta – sekä vieraiden mukana talosta toiseen.

Luteiden torjunta on syytä ottaa vakavasti, sillä luteista on erittäin vaikeaa päästä eroon kotikonstein. Luteiden hävittäminen kannattaa antaa tehtäväksi kokeneille ammattilaisille, sanoo yrittäjä Eeva Väisänen luteiden torjuntaan erikoistuneesta Bug Busters Oy:stä.

Luotettava kumppani ratkaisee ludeongelmat
Yrittäjä Eeva Väisänen Bug Busters Oy:sta muistuttaa, että luteiden hävittäminen kannattaa jättää ammattilaisten tehtäväksi.

Sopivan torjuntamuodon käyttäminen luteiden hävittämiseksi on tärkeää. Luteiden hävittäminen kannattaa hoitaa kerralla kunnolla!

Yleisimmät luteiden torjuntamuodot ovat edelleen myrkytys, pölytys sekä höyrytys. Myrkytyksessä ja pölytyksessä käytetään aineita, jotka ovat ihmiselle ja eläimille haitallisia. Lisäksi asiakkaan tulee olla luteiden syöttinä viikoista kuukausiin kestävän torjunnan ajan. Luteet ovat myös tulleet vastustuskykyisiksi myrkyille, joten myrkyt toimivat lähinnä karkottimina ja voivat ajaa luteet entistä syvemmälle talon rakenteisiin sekä naapuriasuntoihin.

Lämpötorjunta on todistetusti tehokkain ja edullisin torjuntamuoto  Se ei vahingoita talon rakenteita ja on erittäin tehokas oikein tehtynä.

Lämpötorjunta tappaa luteet yhdellä käsittelyllä

Lämpötorjunta on ainoa torjuntatapa, jolla luteista, luteiden munista ja poikasista päästään eroon heti ensimmäisellä käsittelykerralla. Kokonaisen huoneiston lämpötorjunta kestää vain tunteja, maksimissaan yhden työpäivän. Myrkkyjä ei käytetä, eikä huonekaluja tarvitse hävittää.

Lämpökäsittelyssä luteet kuolevat kuumuuteen lähes 100% prosentin varmuudella. Meillä on tehokkaat laitteet, joilla huoneen lämpötila on viiden minuutin jälkeen tappavalla tasolla. Huoneesta ei voi selvitä hengissä mikään elollinen.

Bug Busters on tuhonnut luteita vuodesta 2016 lähtien ja tehnyt yli 2 000 onnistunutta ludetorjuntaa ympäri maan. Yrityksemme kehittää jatkuvasti uusia tehokkaita tapoja ja laitteita torjuntatyönsä vaikuttavuuden lisäämiseksi. Kokemus ja ammattitaito sekä viimeistely palvelukonsepti ja toiminnan tehokkuus näkyvät myös lyhyinä vasteaikoina sekä edullisina hintoina.

Bug Busters haluaa olla ludeongelmista kärsivien hotellien, henkilöasiakkaiden, taloyhtiöiden, vakuutusyhtiöiden ja huoltoyhtiöiden luotettava kumppani, joka ratkaisee, tuottaa ja jalostaa ratkaisuja ludeongelmien korjaamiseksi.

Teemme työmme oma-aloitteisesti, luotettavasti ja kumppanuutta asiakkaidemme kanssa arvostaen. 

Vastaa