Sanovat, että lämpötorjunta ei toimi

Sanovat, että lämpötorjunta ei toimi lt500

Olemme saaneet paljon palautetta asiakkailtamme, jotka ovat kertoneet toiselta tuholaistorjuntayritykseltä saadusta tiedosta, että lämpötorjunta ei toimi lainkaan.

Tällainen väite on kuitenkin täysin virheellinen ja sen esittäjä on joko ammattitaidoton tai tietämätön asiasta. On todennäköistä, että tällaiset väitteet johtuvat kilpailijan pyrkimyksistä hankaloittaa kilpailijoiden toimintaa markkinoilla. Kilpailun kiristyessä kilpailijat saattavat yrittää nostaa itsensä ja torjuntamenetelmänsä turhaan jalustalle.

On tärkeää olla uskomatta tällaisiin väitteisiin, sillä lämpötorjunta on todella erittäin tehokas ja turvallinen tapa päästä luteista eroon.

Huvittavimpia kilpailijamme kertomia väittämä!

“Lämpötorjunta ei toimi lainkaan. Ai, anteeksi. On se kerran toiminut, mutta silloin paloi koko talo matalaksi”
“Lämpötorjunta ajaa luteet karkuun ja tuhoaa talon rakenteet”

Maailman tehokkain tapa torjua luteita

Luteiden lämpötorjunta on yksi tehokkaimmista tavoista päästä luteista eroon. Lämpötorjunta toimii niin, että huoneen lämpötila nostetaan noin +80 asteeseen, mikä tappaa luteet kaikissa niiden elinkaaren vaiheissa, mukaan lukien munat ja luteen poikaset. Lämpötila pidetään yllä useiden tuntien ajan, jotta kaikki luteet kuolevat.

Epäilykset torjunnan tehokkuudesta

On ymmärrettävää, että joillakin ihmisillä voi olla epäilyksiä lämpötorjunnan tehokkuudesta, varsinkin jos he ovat kuulleet negatiivisia kokemuksia tai huhuja kilpailijoilta. On kuitenkin tärkeää muistaa, että lämpötorjunnan tehokkuus riippuu useista tekijöistä, kuten käytetystä tekniikasta, koulutetun henkilöstön kokemuksesta ja asiakkaan huoneiston valmistelusta.

Lopputulos riippuu paljolti torjujan ammattitaidosta

Sanovat, että lämpötorjunta ei toimi j e tulityokortti

Lisäksi on tärkeää huomata, että lämpötorjunta on turvallinen menetelmä, kun se suoritetaan ammattitaitoisen ja koulutetun henkilöstön toimesta. Palon riski on mitätön, kun lämpötilan nostamista valvotaan huolellisesti ja turvatoimet otetaan huomioon.

Kaikilla ammattimaisilla torjuntayrityksillä, jotka käyttävät lämpötorjuntaa on voimassa olevat tulityökortit. Asiakkaan kannattaakin tarkastaa, että tulityökortit ovat tulityöntekijöillä ajan tasalla.

Myrkytykset ovat pääsääntöisesti tehottomia

On myös tärkeää huomata, että myrkytys ei ole yhtä tehokas tapa päästä luteista eroon kuin lämpötorjunta. Myrkytys vaatii useita käsittelyjä, ja luteet voivat kehittää vastustuskykyä käytetylle myrkylle. Lisäksi myrkytyksen jälkeen voi jäädä eläviä luteita, jotka jatkavat lisääntymistä ja jatkavat ongelmaa. Tämän vuoksi myrkytyksiä joudutaan tekemään 3 – 6 krt, jotta ludeongelmasta päästään lopullisesti eroon.

Lämpötorjunta on ns. mekaaninen torjuntamuoto, johon luteet eivät voi kehittää lainkaan vastustuskykyä. Lämpötorjunnan lämpötiloissa kuolee kaikki hyönteiset kerralla, siis kaikki ne jotka ovat huonetilassa.

Yhteenveto lämpötorjunnasta

Yhteenvetona voidaan todeta, että luteiden lämpötorjunta on tehokas ja turvallinen tapa päästä luteista eroon. On tärkeää tehdä yhteistyötä ammattitaitoisen ja koulutetun henkilöstön kanssa varmistaakseen, että lämpötorjunta suoritetaan turvallisesti ja tehokkaasti. Kilpailijoiden väitteet lämpötorjunnan tehottomuudesta eivät pidä paikkaansa, ja asiakkaat voivat luottaa siihen, että lämpötorjunta on ylivoimainen tapa päästä luteista eroon kerralla.

Vastaa