Referenssi: Ludetorjunta Helsingissä

Helsingin lähiössä oli suuri ludepopulaatio

Suomen suurimpiin tuholaistorjuntayrityksiin kuuluva tuholaistorjuntayritys joutui taistelemaan mittavan ludeongelman kanssa Helsingin lähiössä. Huoneistossa oli niin paljon luteita, että kyseinen torjuntayritys joutui purkamaan asunnon betonille. Huoneistosta hävitettiin kaikki irtaimisto sekä kiinteät kalusteet. Jopa seinän ja lattian välinen tila oli jouduttu piikkaamaan auki, koska luteet olivat menneet niin syvälle rakenteisiin, että niitä ei sieltä muuten saatu kunnolla tapettua.

Isännöitsijä halusi meidät tuhoamaan luteet lopullisesti

Olimme naapuritalossa lämpötorjuntaa tekemässä, jossa luteet olivat myös levinneet erittäin laajasti koko huoneistoon. Isännöitsijä tuli tutustumaan palveluumme torjunnan aikana ja tuli siihen tulokseen, että palvelujamme tarvitaan myös naapuritalossa, edellä mainitussa kohteessa. Kyseisessä kohteessa luteita vilisteli edelleen pitkin seiniä ja kattoja, eikä useat myrkytykset olleet hävittäneet luteita huoneistosta.

Kaiken kattava lämpötorjunta

Teimme lämpötorjunnan koko huoneistoon. Ensin kuumakäsittelimme käsin +180c asteisella lämmöllä koko huoneiston kaikki välit, raot ja kolot, jotta saimme osan lutikoista tapettua heti. Tämän jälkeen käsittelimme samat kohdat +180 c asteisella kuivahöyryllä.

Näiden toimenpiteiden jälkeen asensimme 2 x 50kwa lämmittimet huonetilaan ja lämmitimme koko huoneiston joka kolkan yli +80c asteeseen. Lämpötilaa ylläpidettiin noin 4 tuntia, jonka aikana loputkin luteet saatiin tapettua huoneistosta tehokkaasti ilman myrkkyjä.

Lämpökäsittelyn edut myrkytyksiin nähden

Referenssi: Ludetorjunta Helsingissä ludepesa

Lämpötorjunta, jossa koko huonetila lämmitetään yli +80 c asteeseen on aivan ylivoimainen tapa hävittää luteet huoneistosta.

Ensinnäkin myrkkyjen käyttö ajaa helposti luteet rakenteisiin sekä naapuriasuntoihin. Luteet eivät tahdo kuolla myrkkyihin ja luteen muniin myrkyt eivät vaikuta lainkaan. Myrkyt ovat nykyään niin heppoisia, kiitos EU:n kemikaalilainsäädännön. Osa ludekannoista ovat vastuskykyisiä myrkyille.

Lämpötorjunnassa luteilla ei ole mitään mahdollisuutta selvitä +80 c asteen lämmöstä, vaan lämpöön kuolee kaikki, myös muut hyönteiset mm. turkiskuoriaiset, torakat, hämähäkit, kärpäset, sokeritoukat jne. Luteet, luteiden munat ja luteiden poikaset kuolevat takuuvarmasti lämmön vaikutuksesta. Lämpöön luteet eivät pysty kehittämään vastustuskykyä, joten ne saadaan tapettua erittäin tehokkaasti lämpötorjuntaa käyttämällä.

Isännöitsijä: Onko sinulla ongelmia lutikoiden hävittämisen kanssa?

Olemme Suomen tehokkain ludetorjunnan erikoisasiantuntija, joka on tehnyt tuhansia onnistuneita luteiden lämpötorjuntoja ympäri Suomea. Meillä on erittäin kattava osaaminen ja kokemus luteiden hävittämisestä haastavista kohteista.

Erikoisosaamisalueemme on eritoten taloyhtiöiden hankalat tapaukset, jossa luteet ovat levinneet useisiin huoneistoihin taloyhtiössä. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä, jos haluat luteista kerralla eroon.

Käsittelymme on huomattavasti edullisempi, kuin muut toimintamuodot, koska torjuntaamme ei tarvitse uusia, kuin erittäin harvoissa tapauksissa.

Valitse
oikein

Bug
Busters

Ole tarkkana, että kenet valitset kumppaniksesi. Oikean kumppanin valitseminen tarkoittaa selvää ajan ja rahan säästöä, kun teet oikean valinnan jo ensimmäisellä yrityksellä.

Vastaa