Referenssi: Mittava ludetorjunta Järvenpäässä

Suoritimme erittäin laajan ja vaativan tuholaistorjunnan Järvenpäässä sijaitsevassa nelikerroksisessa kerrostalossa. Luteet olivat peräisin yhdestä huoneistosta, jossa niitä oli ollut arviomme mukaan noin kolme vuotta. Huoneistossa oli tuhansia luteita, eikä asukas ollut täyttänyt ilmoitusvelvollisuuttaan ludeongelman suhteen. Tämän vuoksi ongelma oli päässyt käsistä ja levinnyt laajalti kerrostalon eri huoneistoihin.

Ennen itse lämpötorjuntojen suorittamista teimme merkittävän määrän esivalmisteluja. Nämä esivalmistelut sisälsivät erilaisia toimenpiteitä, kuten kuumuuden ja kylmyyden hyödyntämistä, mekaanista torjuntaa sekä luteiden leviämisen estämistä. Näiden toimenpiteiden avulla varauduimme tehokkaasti luteiden torjuntaan ja pyrimme saavuttamaan mahdollisimman hyvän lopputuloksen.

Ludetorjunnan toteutus sujui poikkeuksellisen hyvin, ja tästä kiitos kuuluu erinomaiselle yhteistyölle asukkaiden, isännöitsijän ja muiden sidosryhmien kanssa. Aikataulut pitivät täydellisesti suunnitelmien mukaan. Koko projektin vaiheista, tarjouksen tekemisestä itse torjunnan toteutukseen, kului yhteensä kolme viikkoa. Bug Busters ponnisteli kaikin tavoin ludeongelman ratkaisemiseksi. Kaikki toimenpiteet toteutettiin huolellisesti varmistaen, että ludeongelma saatiin ratkaistua yhdellä torjuntakerralla.

Valitse
oikein

Bug
Busters

Ole tarkkana, että kenet valitset kumppaniksesi. Oikean kumppanin valitseminen tarkoittaa selvää ajan ja rahan säästöä, kun teet oikean valinnan jo ensimmäisellä yrityksellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *