Matkatavarat turvallisiksi luteilta – Pakastuspalvelumme avaa vastaanottopisteen Vantaalla!

Pakastuspisteeseen voit tuoda joko paikanpäälle Hyvinkäälle tai tuontipisteeseen Aviapolikseen.

Matkatavarat turvallisiksi luteilta:
Bug Bustersin Hyvinkään pakastuspalvelu on ottanut uuden askeleen luteiden torjunnassa avattuaan yhteistyössä Forenomin kanssa vastaanottopisteen Vantaalle. Sokkakujalla sijaitseva piste tarjoaa asiakkaille kätevän tavan suojata matkatavaroitaan luteilta ennen kotiin palaamista.

Noutopiste on erittäin lähellä Helsinki-Vantaan lentokenttää, joten matkatavarat on helppo toimittaa vastaanottopisteeseemme, josta ne noudetaan toimestamme pakastuspisteeseemme Hyvinkäälle pakastamista varten.

Luteet leviävät valtoimenaan ulkomailla

Luteet ovat olleet viime aikoina pinnalla uutisissa eteläisissä matkakohteissa, kuten Ranskassa, Kreikassa, Espanjassa ja Portugalissa. Huoli luteiden leviämisestä on lisääntynyt, ja siksi on entistä tärkeämpää varmistaa, etteivät ne löydä tiensä kotiin matkalaukkujen mukana.

Hyvinkään pakastuspalvelu tarjoaa tehokkaan ratkaisun tähän huoleen. Matkatavarat pakastetaan alle -20 asteen pakkasessa 3 vuorokauden ajan, tuhoten mahdolliset luteet ja niiden munat. Tämä varmistaa, että asiakkaat voivat nauttia matkoistaan huoletta ja välttää ei-toivotut matkamuistot.

Uusi pakastuspisteen vastaanottopiste Vantaalla

Forenomin Sokkakujan vastaanottopiste sijaitsee vain noin 2 kilometrin päässä Helsinki-Vantaan lentokentältä, tarjoten kätevän paikan matkatavaroiden tuomiseen pakastuspalveluun ennen kotiin paluuta. Asiakkaat voivat jättää matkatavaransa tähän pisteeseen, ja Bug Bustersin pakastuspalvelu huolehtii niiden noudosta ja turvallisesta pakastamisesta Hyvinkäällä.

“Näin tarjoamme asiakkaillemme helpon tavan suojata kotinsa luteilta ja samalla teemme matkustamisesta huolettomampaa”, kertoo Jari Laaksonen.

Bug Busters Oy

Lisätietoja ja ajanvaraukset voi tehdä vierailemalla pakastuspalvelu sivullamme https://bugbusters.fi/pakastuspalvelu/ Pakastuspalvelun vastaanottopiste löytyy osoitteesta
Sokkakuja 1, 01530 Vantaa. Matkustaminen voi olla nyt entistä huolettomampaa, kun voit luottaa matkatavaroidesi olevan turvassa luteilta Hyvinkäällä toimivan pakastuspalvelumme avulla.

Pakastuspalvelumme on suunniteltu erityisesti luteiden ehkäisyyn ja torjuntaan matkatavaroissa. Pakastus on erittäin tehokas menetelmä, joka eliminoi luteet ja niiden munat. Tämä ympäristöystävällinen ja turvallinen käytäntö ei ainoastaan anna mielenrauhaa, vaan myös estää luteiden mahdollisen leviämisen kotiisi. Näin voit välttää ei-toivotut vieraat ja samalla säästää rahaa ja välttää turhia huolenaiheita.

Anna meidän pitää huolta matkatavaroistasi ja varmistaa sinulle ja perheellesi jatkossakin huolettomat loma- ja työmatkat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *